Förra veckan hade vi 2 10:or på vårt 64 raderssystem. Den här veckan kommer vi också spela med 6 halvgarderingar. Vi kommer tippa lite galet då det är miljonerna som vi vill åt. Det är inte lätt med 6 halvgarderingar men heller ingen omöjlighet! Ni läser alla vår förslag om stryktipset här.

stryktipsförslag vecka 19Veckans stryktips innehåller såväl FA-cup finalen som Premier League och Allsvenskan. Så man får passa på att njuta av tipset de få omgångar som återstår av Premier League. På sommaren blir det inte detsamma utan det är Premier League och tipslördag som man vill åt.

Skrällar på stryktipset den här veckan:

Vi tror att Wigan kan lyckas med förlängning i FA-cup finalen mot Manchester City. Newcastle har bara 1 seger borta i år och frågan är om man lyckas bärga alla 3 poängen mot QPR borta. Vi tror inte det. Vi tror inte heller att Tottenham som spelade 2-2 mot Chelsea igår vinner borta mot Stoke.

Tippa på stryktipset hos Svenska Spel här

Säkra matcher:

IFK Göteborg, Dalkurd

Kommentarer till veckans stryktips:

1. Manchester City – Wigan (x)

Manchester City är givetvis stora favoriter men faktum är att Wigan spelat bra i många av de senaste matcherna. Skulle man åka ur Premier League så skulle den här matchen till vissa delar kunna rädda säsongen. Vi chansar med kryss!

2. IFK Göteborg – Halmstad (1)

Förra säsongen inledde Göteborg säsongen uselt. I år är man med från början och har sett stabila ut. Halmstad har en bra defensiv men är rätt uddlösa framåt. Det här vinner Göteborg med ett par mål och det är en av våra säkra matcher på kupongen! Säker etta!

3. Gif Sundsvall – Östersund (12)

Två lag som inlett serien bra. Många tror på hemmaseger här men vi väljer att ta med tvåan på kupongen då Östersund har 10 rak utan förlust om man tittar på hur de avslutade förra säsongen. Nu har man dessutom gjort 8 mål på två matcher så tvåan bör finnas med på kupongen.

4. Varberg B – Ängelholm (1x)

Varberg förlorade senast mot Degerfors med 3-2 och har haft ett rätt tufft spelschema. Man har 4 raka förluster och ligger sist. Här tror vi dock att det vänder mot Ängelholm. Ängelholm har bara 1 vinst på de 6 senaste så 1x räcker långt på kupongen.

5. Dalkurd – AFC Utd (1)

Det tekniska laget Dalkurd där många har invandrarbakgrund har gjort det riktigt bra och man kommer förmodligen plocka 3 poäng rätt så lätt mot Athletic United. Athletic har bara tagit 1 poäng på de inledande matcherna och Dalkurd siktar på att slåss om seriesegern. Det här är vår andra säkra match på kupongen. Säker etta!

6. Forward Umeå FC (1)

Fördel Forward  som har bättre form och hemmaplan. Umeå 3 raka förluster kommer få det svårt. Det blir en lång resa till Örebro och BK Forwards hemmaplan och förmodligen en ännu längre hemresa till Umeå efter torsk. Vi spikar ettan!

7. Sirius – Västerås (12)

Ett riktigt toppmöte. Sirius toppar serien och har 5 vinster på de 6 senaste. Västerås har kommit igång efter en trög start och har 3 raka segrar. Helgardering är att rekommendera. Vårt tips ett två!

8. Skövde – Torslanda (12)

Två lag som inlett serien helt ok. Det är bara skövde som har 1 förlust i bagaget. Helgardering är på sin plats och vårt tips blir 12!

9. Everton – West Ham (1x)

Det har inte gått att missa nyheten att David Moyes tar över Manchester United i sommar. Hur kommer det att påverka Everton i de sista matcherna? Everton har gjort en bra säsong och ska vara riktigt nöjda där man kommer nå spel i Europa. West Ham har bra form och vi väljer att gardera matchen. 1x!

10. Fulham – Liverpool (x2)

Fulham har allt annat än bra form och ska vara glada att man inledde säsongen bra. Annars hade det nog blivit respass ner till The Championship. Man fick stryk hemma mot bottenlaget Reading och vi tror att man kommer försöka täta till defensiven mot Liverpool. Därför tar vi med krysset på den annars givna tvåan. Vårt tips x2!

11. Queens Park Rangers – Newcastle (x)

Newcastle är i poängbehov då man hamnat i en svår situation. Många skador på nyckelspelare. Sist klarade man kryss borta mot West Ham vilket var starkt med tanke på förutsättningarna. Man har endast 1 vinst på bortaplan i år och de båda lagens brist på effektivtet i anfallet leder förmodligen till att den här matchen slutar 0-0. Vårt tips x!

12. Stoke – Tottenham (x)

Den här matchen gäller mest för Tottenham. Klarar man av pressen att bärga 3 poäng? Stoke som är hemmastarka kan spela avslappnat och vi tror att Tottenham får sina drömmar krossade då man bara lyckas med att knipa en poäng här. Säkert kryss!

13. Sunderland – Southampton (1)

Motivation slår klass! Di Canios mannar är i behov av 3 poäng och Southampton har inget annat än äran att spela för. Vi går på hemmaseger! Säker etta!

Vilket system kommer ni köra i helgen? Kommentera gärna!