Hej på er!

Barcelona över 2,5 mål @1,70 samt Barcelona att göra mål i båda halvlekar @1,63 fullbordades fint av Messis härliga vänsterfot senast på Camp Nou.

Messis närvaro betyder allt för Barcelonas välgång och med denne mans närvaro kan man förutse lagets prestationer betydligt enklare. 

PSG var däremot en besvikelse och det avsaknaden av klubbkänsla och hjärta gör sig påminda i spelarnas nonchalans. Jag släpper hela Ligue 1 ett tag framöver, vilken oerhört sömnig fotboll och liga överhuvudtaget. 

Nu till dagens utbud som på förhand var ganska sömnigt. Höjdpunkten får väl anses vara matchen IFK Norrköping – Elfsborg och ett hörnspel var min spontana känsla. Sedan fastnade undertecknad för ett specialspel: G. Thorvaldsson to cause an offside call @ 2, 00 . GH

I mina ögon vore 1,50 ett rimligare odds, och samtidigt spelvärt. När vi nu får 2,00 för spelet råder ingen tvekan om värdet. Gunnar springer på allt i alla situationer och han kommer garanterat få målchanser även idag. Sannolikheten att han vid något tillfälle under matchen skulle vara lite för het eller tajma fel i löpningarna ser jag som mycket stor. Därtill fasta situationer med 50/50-lägen vid inlägg från Martin Smedberg Dalences fina högerfot. Jag behöver nog inte fortsätta. Ett tydligt spelvärde helt enkelt. Oddset lär sjunka under dagen så det gäller att agera hastigt. Medelinsats tillämpas.

G. Thorvaldsson to cause an offside call @ 2, 00 -Du spelar här! 

På återseende under helgen!

Kommentarer uppskattas.