Hallå!

Det blev void igår på spelet då Gunnar lämnades utanför truppen i sista stund. Tråkigt, för spelet verkade nästan ”för bra för att vara sant”, och då är det ju oftast inte det. Räkna med att jag kommer meddela er om liknande guldkorn dyker upp igen.

Idag var jag inne på spel i matchen Espanyol-Real Madrid men då en ”drös med spelare ska vilas” hos marängerna väljer jag att avstå. Jag vänder istället blickarna mot ett par dimmiga öar i nordväst där det tydligen ska spelas final i FA-Cupen. Man City-Wigan drabbar samman och jag ser spelvärde i en lina på  3,5.

Om man ser till kvalitén i respektive lag är kontrasten väldigt stor. Klasskillnad rakt igenom faktiskt.Wigan v Man City Som om man inte redan vore underdogs, har Wigan dessutom stora  skadebekymmer i denna match, som anses vara en av klubbens största i historien. Man kommer kämpa för varje boll och med alla medel göra det svårt för ett spelskickligt motstånd. Det kommer förmodligen smälla en hel del.

Man City ser denna final som en liten kompensation för en i övrigt ”misslyckad” säsong och kommer sannolikt att stå som vinnare. Det känns mycket rimligt att man gör ett par mål och vinner efter 90 minuters spel i en relativt ”ful” match. Det är ju trots allt final och övertända spelare hör inte till ovanligheterna.

Över 3,5 gula kort @ 1,85 Insats: Medel

Man City ö 1,5 mål @ 1,46Insats: Hög

(Klicka på länkarna för att spela)

 

I vår kära allsvenska står ett västkustderby mellan IFK Göteborg-Halmstad på schemat. IFK ska väl i rimlighetens namn inte få några större problem, känslan är god idag.

IFK Göteborg spelas med hög insats till 1,46.

Hemmalag över 1,5 mål betalar 1,62 och synas med medelinsats.

Du spelar här

På återseende allesammans och kommentera gärna hur ni lägger upp spelen!