Hallå!

Helt okej resultat igår då Göteborg till 1,46 samt över 3,5 gula kort i City-Wigan till 1,85 gick in. Tyvärr tog Göteborg inte vara på chanserna igår och därför gick inte Göteborg över 1,5 mål till 1,66 riktigt hela vägen. Samma spel till samma odds gick inte heller något vidare då det blev en rejäl skräll i gårdagens cupfinal då City inte alls kom upp i normal standard. Svårt att förutse såklart. Wigan överraskade rejält och vann nog rättvist.

Idag ska en mycket speciell match spelas i Manchester. Paul Scholes och Sir Alex Ferguson gör sina sista framträdanden på Old Trafford. Det ska givetvis avslutas med stil, så ett rejält tryck mot ett Swansea som inte har något att spela för, kan vi nog räkna med. En tänkbar startelva:

RVP-celebrating

Robin van Persie får gärna bättra på sin målskörd idag

 

Lindegaard

Smalling-Ferdinand-Vidic-Büttner

Nani-Scholes-Jones-Kagawa

Rooney-RvP

United har öst in mål under säsongen och idag tror jag dessa herrar fortsätter att producera framåt. Det var faktiskt ett par matcher sedan United gjorde över 2,5 mål och idag finns som sagt goda förutsättningar för att det ska lossna rejält. Mycket mer än så behöver nog inte tilläggas då de flesta vet vilken kapacitet detta lag har i sina bästa stunder.

”Hemmalaget gör mål i båda halvlekar” @1,94 Du spelar här!

Mycket bra spelvärde – medelinsats tillämpas.

På återseende i veckan!