Hallå där!

Fantastiskt härligt senast. Under 2,5 mål rekades med skyhög insats till 1,46, matchen slutade 0-0. Båda lagen fick som de ville. Italiensk standard helt enkelt. Stort tack till Italien-experten DaftaG för analys, och grattis till er som hakade på givetvis.

Idag står ett hett står ett hett stockholmsderby på schemat, men jag väljer att avstå då spelvärdet är för lågt i en match där utgången känns oviss ur många marknadsaspekter. Spelvärdet infinner sig dock längre norrut i landet, Gävle.

hysen-1000

Hyséns målform får gärna hålla i sig i kväll!

IFK Göteborg har inlett starkt. Man huserar på en andraplats i ligan bakom Helsingborg. Idag möter man Gefle, som jag tror kommer kunna störa ”blåvitt”  på glamourösa Strömvallen. Faktum är att underskattad kvalité infinner sig  hos hemmalaget, främst offensivt i form av Faltsetas, Orlov och Oremo. Defensivt är man inga mästare. Man har såväl producerat som släppt in mål de senaste matcherna, och jag tror inte på ett trendbrott riktigt ännu. Göteborg spelar bra fotboll för tillfället och efter två målsnåla matcher (under 2,5) i rad tror jag, däremot, att vi får se ett trendbrott.

Över 2,5 mål @2,15 är för högt för att inte synas med medelinsats.

Spela även över 0,5 mål första halvlek till 1,43 med hög insats och dubbla din insättning!

Det ryktas även om att nykomlingen Östersund dras med stora skadebekymmer. Rak etta på hemmalaget Degerfors betalar alldeles för mycket och testas med medelinsats. Överoddset hittar du hos Betsafe.

Väl mött spelvänner! Kommentarer uppskattas mycket.