Hallå igen!

Fyra av fem speltips satt igår och formen är god för tillfället då jag endast missat två av mina tolv senaste rekar. Jag kommer att kalkylera  ROI, medelodds osv som publiceras framöver. Min lista för samtliga lagda spel hittar ni redan här!

Ikväll hämtas spelen från Mestalla i mötet Valencia-Granada. Vi snackar givetvis Spanien, Liga BBVA!

images

Ny ”final” gäller för Valencia i afton

De två lagen huserar för tillfället på motsatta delar av tabellen. Valencia aspirerar på Champions League-platserna, men konkurrensen är stenhård och ikväll är tre poäng ett måste. Granada, som harvar i bottenskiktet, kommer att backa hem för att i bästa fall få med sig en poäng hem till Andalusien. Matchbilden är alltså relativt enkel att förutspå. Det ska tryckas på rejält. Målchanser i mängder är att vänta. Som en direkt konsekvens av dessa kommer även hörnorna att skapas. I fråga om hörnor, var jag övertygad om att linan på handikapp skulle sättas på ( 0-4 ). Istället ligger den på ( 0 – 3 ). Därför väljer jag att hugga, och jag gör det med hög insats.

Således, om du också tror att Valencia får minst fyra hörnor mer än Granada ikväll, kan du trycka här.

Spelstopp 20:45

Lämna gärna en kommentar – På återseende!