Inför matchen Syrianska FC – Gefle IF i Allsvenskan är det olika formkurvor som anger riktningen för hur matchbilden troligen kommer se ut. Syrianska ligger nästjumbo medan Gefle innehar elfteplatsen. Men det är när vi ser till senaste matchresultaten och motståndarna som vi ser formkurvan ta sin form. Gefle har spelat mycket bra senaste matcherna mot tuffaste möjliga motstånd och har spelat oavgjort mot såväl Häcken och nu senast IFK Göteborg. Syrianska FC däremot har förlorat två av de tre senaste matcherna rätt stort och endast klarat oavgjort mot Brommapojkarna. MEN det skiljer bara en poäng mellan lagen i den allsvenska tabellen. Det är ett Syrianskt lag som inlett Allsvenskan bra i år men sedan tappat fart, tvärtom mot Gefle som känns oerhört tuffa att möta för tillfället vilket inte minst bortasegern mot Häcken senast med 0-3 vittnar om. Mycket talar för att Gefle vinner den här matchen mot Syrianska och vi kommer spela på matchen med Gefle som segrare men med en liten säkerhet, nämligen där spelet anulleras om det blir ett kryss. Odds på en 2:a på Syrianska FC – Gefle IF är 2,23 hos Betsson.

Odds Syrianska FC - Gefle IF

 

 

Syrianska FC - Gefle IF SpeltipsGefle IF

 

Syrianska FC – Gefle IF spelas tisdag 28/5 kl. 19.00 och sänds i C More Fotboll.