Idag finns det lite lätta pengar att hämta i vm kval matchen mellan Schweiz och Cypern. Cypern Schweiz spelade 0-0 då lagen möttes på Cypern så räkna med att gruppettan Schweiz kommer vara rejält revanchsugna nu och köra över cyprioterna. Cypern ligger sist i gruppen och kommer inte ha något att säga till om när man besöker Parc Des Princes (Schweiz hemmaarena).

Schweiz Cypern speltips

Schweiz slår Cypern med 2 mål hos spelbolaget Betsafe. Betsafe är helt klart det roligaste spelbolaget att vara hos om man gillar odds och betting då variationen är stor på spelen som finns.

Odds på Schweiz vinna med 2 är 1.62 och spelas med hög insats.

300 % erbjudande för nya betsafe kunder via Svenskt Spel.

schweiz cypern speltips

statistik schweiz cypern

Schweiz Cypern tv kanal

 

Schweiz Cypern har matchstart 17.30 idag lördag och visas tyvärr inte av någon tv kanal men för den som vill se matchen så finns ett alternativ. Du kan se Schweiz Cypern hos Unibet via live streamDär kan du se matchen och samtidigt spela live på den. Det är läge för alla Schweiziska fans att jobba in 3 poäng! I Svenska ögon mätt och för vi som inte spelat på etta i matchen så håller vi tummarna för att det blir oavgjort så att Lasse Lagerbäcks Island har chansen att nå VM. Tyvärr så vinner Schweiz enkelt..