Hallå!

Efter ett litet uppehåll med studentfirande och diverse aktiviteter är jag nu tillbaka vid tangentbordet. Senaste reken ordnade T. Rantie när han sprang offside till 1,40, vilket samtidigt innebar att jag nu har satt sex raka speltips. Tanken är givetvis att bättra på sviten redan ikväll. 

Så här års kan man minst sagt konstatera att de stora europeiska ligorna lyser med sin frånvaro. Brasseligan kommer att stå i fokus under sommaren, tillsammans med de svenska förstås. Just idag har jag två spel att bjuda på, med hög respektive låg insats.

Det är dags för lokalderby i Norrköping, Assyriska – Smedby AIS.

Båda lagen har fått en knackig inledning på säsongen, och harvar således i den nedre regionen av tabellen. Hemmalaget, Assyriska, ligger sist i tabellen och suktar efter en vändning och tre poäng redan ikväll. Jag tror dock inte man lyckas slå Smedby, den känslan är stark. Smedbys Niklas Moberg har, trots lagets låga placering, gjort nio mål på lika många matcher och det skulle inte förvåna mig ett dugg om denne målskytt av rang slår till igen. Jag tror emellertid inte på målkalas ikväll, snarare tvärtom, och oddset 2,40 på under 2,5 mål är absolut tilltalande. Kan testas med låg insats. Assyriska-Smedby_200

Undertecknad väljer i stället att gå in på x2 till 1,48, och det med hög/medelinsats här!

 

Kristianstad DFF i Damallsvenskan har i sina fem senaste matcher fullkomligt sprängt linan ö 2,5 mål. Någon gång tar det helt enkelt stopp, så enkelt är det. Ikväll gästar man KIF Örebro, som har en tät defensiv och en värdelös offensiv. Känns det rimligt att vi får ett trendbrott idag? Absolut rimligt, om du frågar mig.

Om vi frågar spelbolaget är svaret: 2,3o för underspelet. Ett värdespel som synas med låg insats.

********

 

Jag fick i förra inlägget en fråga angående hörnstatistik från allsvenska matcher. Det bästa jag kunde hitta var detta. Tryck på matcherna och statistik visas.

På återseende!