bet365

Hej!

 

Confederations Cup och Allsvenskan agerar utbud idag. Undertecknad har ett aningen pressat schema för tillfället men vill ändå dela med mig av mina spel idag.

Kl 19:00 tar Elfsborg emot Gefle på hemmaplan i Borås. Det är således toppen mot botten i en match där framförallt hemmalaget måste vinna för att haka på serieledande Helsingborg, och samtidigt sätta press på övriga lag i toppstriden. Av någon anledning streamade jag Gefle-Öster för några dagar sedan. Jag har sett bättre fotbollsmatcher. En halvchans och 0-0 i halvtid, sen fick jag nog. Det slutade också mållöst. Om Elfsborg bara  gör sitt jobb ikväll kör man över Gefle. HCP är ett tänkbart drag, men jag är lite fegare.

1028415-16581164-640-360

Fräls oss gärna ikväll, Neymar.

Hemmalag över 1,5 mål till 1,48 spelas här – Hög insats

Värdnationen, Brasilien, gjorde det bra senast i öppningsmatchen mot Japan då man vann stabilt med 3-0.  Som bekant är pressen på det brasilianska landslaget enorm, oavsett vilket lag man möter.  Ikväll möter man ett Mexico som förlorade mot Italien med 2-1 i sin premiär. Raka ettan på Brasilien har redan slashats en tiondel och värdet på spel i Brasiliens favör börjar sakteliga försvinna mer och mer.  Jag måste räkna med att Brassarna, likt Elfsborg, gör sitt jobb idag. Två mål ska man helt enkelt fixa.  Ett mål i varje halvlek är inte för mycket begärt.

Brasilien att göra mål i båda halvlekar spelas med medelinsats till 1,97 – här

Brasilien över 1,5 mål i matchen spelas såklart hårt till 1,40

Jag spelar även dubbeln Brasilien ö 1,5 mål+Elfsborg ö 1,5 mål med hög insats – här ges fina 2,07

På återseende spelvänner!