God eftermiddag!

fischer

Sverige har en del att bevisa i kvällens match mot Finland

Suget efter de stora europeiska ligorna är i vanlig ordning enormt dessa dagar. Svårtippade Allsvenskan är som bekant i fokus där vi lyckligtvis får garnera med ett U20-mästerskap samt damernas EM-slutspel. Oförutsägbart var ordet. Damfotbollen har kritiserats hårt av många efter fiaskot i öppningsmatchen mot Danmark där man spelade 1-1 och Sverige missade två straffar. Att damfotboll är detsamma som ett V-75 lopp med kossor har varit en populär jämförelse som fortfarande ekar på de många forumen. Man får ta damfotbollen för vad den är. Många är nog helt enkelt bittra över pengarna de förlorade eller som de gick miste om. Det må vara dåligt, men man väljer själv vad man lägger sina pengar på. En positiv reaktion mot Finland ikväll är ett måste, den känslan är väldigt stark. Jag ger damerna en chans till. 

Sverige slår Finland idag. Frågan är bara hur man gör det. En uddamålsseger känns föga trolig då man har så mycket mer att bevisa. Dags att bjuda tillbaka nu.

Sverige att göra mål i båda halvlekar spelas med medelinsats till höga 1,78 jag spelar här

Även Sverige hcp – 1 synas med hög insats till 1,54 hos betsafe. 

Elfsborg, vad hände senast? 0-1 hemma mot Åtvidaberg. Även där är en reaktion att vänta. Truppläget ser bra ut och man får även tillbaka Anders Svensson. Man möter ett Halmstad som inte kan räkna med att ta poäng mot Elfsborg borta i jakten på överlevnad i Allsvenskan.

Hemmalaget över 1,5 mål synas med hög insats till 1,47

Spelar även dubbeln Elfsborg över 1,5 mål + Sverige hcp – 1 med medelinsats – Här ger dubbeln fina 2,26

På återseende!