Fotboll, Superettan, Hammarby - Örgryte

Får vi se en målmässig reaktion i afton?

Mindre än en månad kvar tills de stora ligorna har avspark.  Som vanligt gäller det gäller att vara eftertänksam i sitt spelande, i synnerhet på de svårtippade svenska serierna. Personligen har jag lyckats bra den senaste tiden och sitter just nu på åtta vinstgivande spel i rad. Jag tror det är tredje gången sen jag startade här våras som jag är nära att sätta tio i rad. Ikväll har jag goda förhoppningar om att mitt spel sitter och därmed förbättrar sviten.

Hammarby fortsätter att svika, åtminstone resultatmässigt. Dessutom är jag fortfarande förvånad över hur målsnåla matcher laget har varit inblandat i denna säsong. Ytterst sällan över 2,5 mål. 0-0 senast mot Örgryte i premiärmatchen på nya arenan inför en storpublik är en i raden av målfattiga resultat. Min poäng: Det måste vända snart. Undertecknad tror att det kan ske ikväll. Jag är inne på överspelet 2,5 med medelinsats, men tycker att över 0,5 mål första halvlek känns aningen mer tilltalande.

Antal mål första halvlek: Över 0,5 synas med hög insats till trevliga 1,42- jag spelar här!

Jag hade även tankar att gå in på seger för Halmstad idag då Syrianska saknar många tongivande spelare inför kvällens bortamatch. Förmodligen en bra etta till runt 2,00 men jag väljer att avstå. Vid slutet av dagen har jag svårt att förlita mig alltför mycket på ett bottenlag i Allsvenskan. Det är trots allt Halmstad BK, och inget annat.

På återseende! Kommentarer uppskattas.