Hallå!

3415343

Premiär på Allianz Arena i afton

Kortare rek idag.

I helgen är det avspark i både Frankrike och Tyskland. Giganterna PSG och Bayern München har premiärer i sina respektive ligor redan ikväll och Svenskt spel har tidigare rekat utförligt om dessa. Undertecknad väljer att placera ett spel på det jag känner mig allra tryggast med, hörnor. Bayern München – Borussia Mönchengladbach är mötet.

Fjolårssuveränen Bayern spelar således sin första match för säsongen på hemmaplan. Pep Guardiola har som bekant tagit över inför denna säsong och en minst sagt tuff uppgift väntar denne herre. En segermaskin är inte enkel att få igång och man har onekligen sett lite darriga ut i vissa matcher under försäsongen, i synnerhet defensivt. Jag är relativt övertygad om att M’gladbach kan ställa till det för mästarna. Målchanser lär dyka upp emellanåt. Åtminstone tillräckligt många för att hörnor ska genereras. Personligen hade jag satt linan för antal hörnor för bortalaget på 3,5, nu bjuds vi på en hörna, alltså 2,5.

Potentialen i bortalaget i kombination med låg lina gör oddset 2,00 värdefullt. Medelinsats tillämpas.

Antal hörnor bortalag: Över 2,5

På återseende!