Hallå!

Ytterligare ett hörnspel satt i helgen då M’gladbach gick över linan på 2,5 till fina 2,00. Jag avvaktade en aning med speltips igår där rak seger för IFK Göteborg till ca 2,00 samt Machester United hcp -1 till ca 2,50 får ses som gårdagens absolut bästa spel. Idag ger jag mig på Hammarby-igen.

img0.tv4cdn.se

Får vi se en glad Kennedy i halvtid denna gång?

Senast jag rekade Hammarby valde jag bort spelet ö 2,5 mål och gick istället in på ö 0.5 mål första halvlek till 1,42. Resultat: 0-3 efter en mållös första halvlek. Så kan det gå, men faktum är att det motiverar mig ännu mer att gå in på ö 0,5 mål första halvlek när laget ikväll möter Värnamo på bortaplan. Någon gång kommer trendbrottet och jag tänker vara där när det sker. Annars kommer jag förmodligen inte klara av att se mig själv i spegeln igen.  Så enkelt är det bara.

Antal mål första halvlek: Över 0,5 synas med hög insats till trevliga 1,45

På tysk front drabbar två förmodade topplag samman i afton. Jag syftar på mötet i andradivisionen mellan Greuter Fürth- FC Kaiserslautern. Hemmalaget har inlett sina två första matcher med resultat under 2,5 mål. Ikväll är oddset väldigt tilltalande för en vändpunkt. Överspelet synas med medelinsats till 1,95.

Kombinerar även överspelet med föregående spel i en dubbel till 2,83.

På återseende!