Hallå!

gais_992

Tar GAIS chansen i kväll?

Utmärkt resultat senast då samtliga tre spel satt i form av två singlar och en dubbel. Spelmässigt fortsätter jag i liknande anda ikväll där ”antal mål första halvlek” står i fokus. Förhoppningsvis sitter femte raka reken ikväll. I sådant fall ytterligare en påbörjad vinstsvit som ska förlängas i helgen då ett fantastiskt utbud väntar med Premier League och La liga.

GAIS står vid ett vägskäl i afton när Ängelholm kommer på besök. Ska man haka på toppen är en seger mer eller mindre ett måste. Tendensen att såväl göra målen som att släppa in dem finns hos bägge lagen, det är ett tydligt faktum. Antingen kommer hemmalaget få hål på Ängelholm tidigt eller så kommer i stället ett i baken. Båda funkar för oss. Jag ger något av dessa alternativ större sannolikhet snarare än 0-0 i halvtid. Därav oddset (1,33) som i mina ögon är mer eller mindre korrekt satt. Därför väljer jag inte att spela den som singel.

Vi kombinerar istället föregående spel med exakt samma variant i matchen Jönköpings Södra-Degerfors, således över 0,5 mål första halvlek. Bortalaget Degerfors slog faktiskt just GAIS senast i en målrik tillställning som slutade 4-2. Ikväll är det alltså dags för detta överraskningslag att på bortaplan försöka slå ett lag som harvar nere i botten. J-södra är i stort poängbehov och jag tror att man på hemmaplan lyckas göra det svårt för Degerfors där jag inte alls är förvånad om man tar ledningen relativt tidigt. Som tidigare nämnt fungerar ju det raka motsatta också alldeles utmärkt i detta sammanhang.

Dubblar som dessa kan sitta väldigt snabbt och smidigt om man hugger vid rätt tillfälle. Jag tror att det är en sådan kväll.

Jag synar dubbeln här till 1,73 med låg insats

På återseende!