Hallå!

Dubbeln till 1,73 satt utan problem igår kväll och femte raka reken var ett faktum. Förhoppningsvis håller den goda formen i sig ( 13 vinster senaste 15 spelen) även ikväll då jag hittat två intressanta objekt till trevliga odds.

massi_sfc-öif10

Ett sydländskt temperament kan bli ”tungan på vågen”

Ett ödesdigert bottenmöte stundar i Allsvenskan i vilket Öster tar emot Syrianska hemma på Myresjöhus Arena denna afton. Bortalaget befinner sig fortfarande i kris i alla dess former och jag har svårt att se hur man ska lyckas vända den onda cirkeln och ordna ett nytt allsvenskt kontrakt till nästa säsong. Det känns med andra ord relativt kört. Icke desto mindre återstår en tredjedel av säsongen att genomföras, antingen på bästa eller sämsta sätt. Bottenkollegan Öster, också i stort poängbehov, kommer att gå för tre pinnar idag och är i mina ögon befogad favorit. Det kommer dock att bli en tuff drabbning för såväl de spelande lagen som domarteamet med Jonas Eriksson i spetsen. Viljan att inte förlora detta oerhört viktiga möte kommer att sätta sin prägel i form av hårda dueller och förmodligen ett antal gula kort. Den känslan är stark.

Över 3,5 gula kort synas med medelinsats till 1,81

Greuter Fürth rekades senast med framgång när man mötte Kaiserslautern på hemmaplan. Ikväll gästar man tvåan Karlsruher där det borde bli en liknande tillställning, således målrikt. Innan matchoddsen publicerades var jag beredd att hugga allt över 1,80 för över 2,5 mål i matchen.

Nu bjuds vi på 1,92 för över 2,5 mål – synas med medelinsats

Väljer även att kombinera mina spel i en dubbel till fina 3,48   

På återseende!