Hallå!

Sviten sprack igår men det var ingen större katastrof eftersom Greuter Fürth vände och därmed fixade över 2,5 mål i matchen. Nu lämnar, åtminstone jag, allt som har med spel på Allsvenskan att göra och blickar i stället mot sydligare breddgrader. I ett land i  skuggan av engelska Premier League spelas världens mest tempofyllda fotboll. Jag syftar givetvis på Spanien. Italienska Serie A har premiär nästa helg, där jag också kommer att husera under säsongen. Hörnspel från Spanien kommer istället publiceras imorgon, bra läge i flera matcher väntar.

Sen har vi såklart den där maskinen, som av de inledande matcherna att döma, ser ut att fungera utmärkt även denna säsong.

Neuer  Logo_FC_Bayern_München.svg

Lahm, Boateng, Dante, Alaba 

Schweinsteiger

Robben, T. Müller, T. Kroos, Ribery

Mandzukic

Sådär skulle jag gissa att dagens elva ser ut, eller något åt det hållet. Man tar sig an Eintracht Frankfurt på bortaplan nu i eftermiddag. Om jag inte minns helt fel vill jag påstå att man hittills lyckats göra mål i båda halvlekar samt på egen hand gå över linan 2,5 mål. Jag tror inte denna match blir något undantag. Jag ger Bayern goda chanser att lyckas med den bedriften och litar på att laget gör sitt jobb. Medelinsats tillämpas på båda spelen.

Bortalaget att göra mål i båda halvlekar – spelas till 1,63

Antal mål bortalag: Över 2,5 – Synas till 1,83

På återseende!