Då var det snart helg igen och återigen dags för tipslördag! Tyvärr är det inga toppmatcher på stryktipskupongen den här veckan men det hindrar i alla fall inte att det blir veckans höjdpunkt.

Veckans system M-64

Vi kör ett matematiskt system den här veckan för 64 kr som bygger på 6 halvgarderingar. Samma system som vi använde oss av förra veckan.

Lämna in veckans stryktips här

stryktipsförslag vecka 34Match 1. Everton – West Bromwich (1)

Everton tappade poäng i premiären borta mot Norwich. Man har fått bud i veckan från Manchester United på Fellaini och Baines. Frågan är hur mycket det stör. West Bromwich som gick starkt förra säsongen inledde säsongen svagt genom att tappa poäng hemma mot Southampton. Everton är av hävd starka hemma. Vi spikar ettan!

Match 2. Hull – Norwich (1 2)

Hull hade inget att säga till om mot Chelsea på Stamford Bridge även om man spelade upp sig i andra halvlek. Norwich spelade oavgjort i premiären mot Everton hemma. Den här matchen kan sluta hur som helst och kanske att Hull kan skrälla. Vi spelar 1 2.

Match 3. Newcastle – West Ham (1 2)

Oj oj vilken smäll Newcastle åkte på borta mot City som i och för sig var fruktansvärt bra. Newcastle fick Steven Taylor utvisad och han är avstängd i den här matchen. West Ham hade inga problem att vinna över Cardiff hemma i förra omgången.  Räkna med att Newcastle kommer höja sig ett par snäpp på S:t James Park. Vi tippar 1 2.

Match 4. Southampton – Sunderland (1)

Vi såg redan förra säsongen att Southampton hade någonting på gång. Man spelade fin fotboll och har kunnat bygga vidare på det inför den här säsongen. Det var starkt att slå West Brom borta i premiären. Sunderland hängde kvar med ett nödrop förra säsongen och frågan är om Di Canio kan styra Sunderland till en mittenplacering i år. Vi tvivlar på det och tror tyvärr att man kommer få svårt. Det här känns som en av veckans säkraste hemmavinster. Vi spikar ettan!

Match 5. Stoke – Crystal Palace (1 2)

Stoke är givetvis favoriter och är tunga att möta hemma. Vi chansar här med en 1 2 som vi egentligen inte kan motivera.

Match 6. Blackpool – Reading (x)

Två lag som inlett serien bra och dessutom mot bra motstånd. Vi tror att de kommer ta ut varandra här och krysset ligger nära till hands. Vi spikar krysset.

Match 7. Brighton – Burnley (1 2)

Brighton har både blandat och gett i sina inledande matcher. Man lyckades vinna borta mot Birmingham senast vilket var starkt men hade innan den matchen 4 förluster och 1 oavgjord. Burnley har riktigt fin form och räknar man med försäsongsmatcherna så har man 8 raka utan förlust. Det kan visa sig att man är en liten outsider till att utmana om en direktplacering till Premier League när säsongen lider mot sitt slut. Vårt tips 1 2.

Match 8. Huddersfield – Bournemouth (1 2)

Två bra lag som möts. Bournemouth vann över Wigan hemma senast men är bättre hemma än borta! Huddersfield har haft bra motstånd inledningsvis på säsongen men ändå plockat sina poäng. Den här matchen bör helgarderas för de som har råd på stryktipskupongen. Vårt tips 1 2.

Match 9. Ipswich – Leeds (1x)

När de här lagen möts så har det lag som haft hemmaplan i de fyra senaste vunnit. Vi spelar ett kryss då Ipswich är starka hemma och kanske kanske kan Leeds få med sig en pinne. Vårt tips ”ett kryss”.

Match 10. Leicester – Birmingham (x)

Två bra lag som möts. Båda lagen har haft lite problem med målskyttet sista matcherna. Vi tror att det här mycket väl kan sluta 0-0. Säkert kryss.

Match 11. Sheffield Wednesday – Millwall (1)

Båda lagen har inlett uselt. Millwall har 3 raka förluster i The Championsship. Vi spikar ettan i form av hemmaplan för Sheffield.

Match 12. Wigan – Middlesborough (1)

Wigan har verkligen fått bekänna färg i The Championship och lär ha insett vad som krävs för att ta sig tillbaka till Premier League. Även om Middlesbrough inlett trevande så kommer nog båda de här lagen att tillhöra toppskiktet framåt vårkanten. Vi chansspikar ettan! Observera att matchen spelas söndag 26/8.

Match 13. Yeovil – Derby (x)

Derby som har en helt okey trupp för The Championship tycks aldrig riktigt få till det. Den här matchen är ett typexempel på en match som man borde vinna men allt som oftast får man bara med sig en pinne eller förlorar. En match som kan sluta hur som helst och vi chansar med det 3:e säkra krysset på veckans stryktipskupong.

Ber om ursäkt då stryktipsförslaget är lite tafatt den här veckan. Tyvärr pga tidsbrist. Imorgon drar vi 8 grabbar med flyg till London för att sedan ta oss till Birmingham med tåg under Lördagen. Där väntar Aston Villa – Liverpool! Vad ska ni göra i helgen =).

Väl mött!