Hallå!

Real Betis kom till undsättning senast då man gick över linan 3,5 hörnor till 1,85. Dessförinnan grusades hörnspelen på Barcelona i en mycket egendomlig match där hemmalaget vann med 7-0 mot Levante (6-0 i halvtid). Svårt att förutse förstås. Värt att nämnas är att hörnstatistiken slutade totalt 2-1 till Atletico Madrid i cupmatchen häromdagen. Det är så det brukar vara och jag kommer fortsätta trycka på underspel i hörnsammanhang när Barcelona spelar. Idag har jag hittat ovanligt många spel på en och samma match, nämligen i mötet Borussia Dortmund-Werder Bremen.

1345863758-borussia-dortmund-beat-werder-bremen-21-in-bundesliga-football-match_1405398

Bortalagets förmåga känns aningen underskattad

Jag såg Dortmund hemma mot Braunschweig senast. Hemmalaget gjorde allt annat än imponerade men vann till slut ändå efter att målen trillat in sista kvarten. Försvarsspelet var minst sagt darrigt och ikväll möter man ett helt annat motstånd.

Mielitz – Fritz, Prödl, Lukimya, Gebre Selassie – Makiadi, F. Kroos, Junuzovic – Hunt, Petersen, Ekici

Så ser den förmodade elvan ut för Werder Bremen. Jag är övertygad om att man kommer att lyckas ställa till oreda i försvaret hos ”de gulsvarta”. Ser man till oddsen vill jag påstå att diverse linor samt siffror är felsatta i ovanligt stor utsträckning. Således finns ett stort värde och jag kommer gå in på många spel i just denna match. Av naturliga skäl uteblir längre motiveringar på respektive spel. Det finns en tanke bakom samtliga spel, men jag låter er i första hand själva ta ställning till vilket eller vilka spel som känns bäst.

Bortalaget att göra mål – spelas med medelinsats till höga 1,77

Totalt antal mål: Över 3,5 – synas med medelinsats till trevliga 2,02

Bortalag hörnor: Över 3,5 – med låg insats till överoddset 2,20

Totalt antal hörnor: Över 9,5 – synas med hög insats till 1,75 (låg lina)

Totalt antal gula kort: över 3,5 – synas med medelinsats till 1,63 (Domare F. Zwayer är hård med korten) 

På återseende!