Förra veckan gick inget vidare med tipset men det är bara att ta nya tag. Inför varje lördag så tror man stenhårt på det som man kommit fram till. Det är det som är lite tjusningen med det hela. Någon gång hoppas man att det ska falla väl ut! Mot 13.

Veckans Stryktipskupong

streckfördelning stryktipset

Matcherna på veckans stryktipskupong ser allt annat än lätt ut. Normalt sett brukar man kunna hitta några säkra matcher men den här veckan känns det inte bra över huvud taget. Det är bara att titta på streckfördelningen hos Svenska Folket så förstår ni själva..

Det säkraste matchen enligt Svenska folket är den sista på kupongen där AIK tar emot Gefle. Jag skulle nog helst gardera den matchen men man har inte så mycket att välja på än att spika den då garderingarna inte räcker till.

System:

Vi kommer köra ett matematiskt system för 128 kronor den här veckan som bygger på 7 halvgarderingar. Det är kul att det återigen finns lite Premier League matcher med på kupongen även om det inte är några toppmatcher. Den mest sevärda matchen på kupongen är nog Cardiff – Everton. Ni som såg Cardiffs match mot City lär inte bli missnöjda om det blir samma Hawaii fotboll här.

Det lär annars bli en skön söndag med Liverpool – Manchester United och Arsenal mot Tottenham.

Det är upplagt för en sprakande Premier League helg med andra ord.

Svenskt Spels stryktipsförslag för vecka 35

stryktipsförslag vecka 35

Match 1. Newcastle – Fulham (12)

Newcastle har 1 poäng efter två omgångar men har inte lyckats göra mål än. Fulham tog en fin skalp genom att slå Sunderland i den första omgången men fick ge sig mot ett starkt Arsenal senast med 1-3 hemma.  Newcastle har svåra skadeproblem inför matchern. M Williamson, C Tiote, J Gutierrez, M Haidara, L Remy, J Alnwick och R Taylor kommer förmodligen alla att missa matchen. Vårt tips 1 2.

Match 2. Cardiff – Everton (1x)

Cardiff hemma blir inte och leka med i år i Premier League. Herregud vad taggade de var mot Manchester City. Samma frenesi mot Everton kommer garanterat bädda för 3 poäng. Everton är ett mycket bra lag och ska givetvis inte räknas bort i den här matchen. United har lagt bud på både Fellaini och Leyton Baines. Everton ska ha accepterat bud på Fellaini och frågan är hur mycket det här stör matchen på Lördag. Cardiff har en skadefri trupp vilket stärker laget. Vårt tips 1x!

Match 3. Norwich – Southampton (x2)

Norwich har gått lite knackigt och spelet har minst sagt varit varierande. Man har haft svårt att hålla skärpan uppe genom hela matcher och tyvärr när svackan kommer så har den gjort det rätt så rejält.  Southampton däremot har sett rätt så stabila ut och har ett riktigt lagbygge på gång. I Southampton saknas M Schneiderlin och L Shaw. I Norwich missar förmodligen E Bennet, G Hooper och A Pilkington matchen pga skada. Vi tippar x2!

Match 4. West Ham – Stoke (1x)

West Ham saknar Andy Caroll som blir borta till i mitten av september pga en fotskada. Stoke saknar J Ness, W Palacios och B Shea. Palacios har varit sjuk och testas sent. Eventuellt kommer han kunna delta. Det är två lag som annars har hyffsad form. Krysset ligger när till hands. Vi tar även med ettan då West Ham av hävd är starka på Upton Park.

Match 5. Birmingham – Ipswich (12)

Birmingham måste ses som favoriter i den här matchen. Man har något bättre form än Ipswich som gått riktigt uselt på slutet. Däremot chansar vi och tar med tvåan på kupongen. Den kan egentligen inte motiveras förutom att Ipswich vunnit över Birmingham i de två senaste mötena lagen emellan. Vårt tips 12.

Match 6. Blackburn – Bolton (1)

Två gamla Premier League lag drabbar samman på Eawood Park. Två lag som inlett säsongen svagt. Bolton har 3 raka förluster. Blackburn hade 3 raka förluster innan man lyckades vinna senast. Den här matchen behöver egentligen garderas då Bolton slagt Blackburn i de 4! senaste mötena. Vi chansspikar ettan i form av hemmaplan. Etta!

Match 7. Blackpool – Watford (12)

Två lag som direkt etablerat sig i toppen av The Championship. Zolas gäng Watford vägrar att förlorar där man hämtat upp underlägen i de senaste matcherna mot bra motstånd. Det tyder på en bra lagmoral. Blackpool har bara en förlust på de 5 senaste. Den som har råd med helgardering bör använda sig av den här. Vårt tips 12!

Match 8. Charlton – Leicester (2)

Oj oj vilken form Leicester har och vilket spel man visat upp såhär långt. 5 vinster och 1 oavgjord på de 5 senaste. Det här bådar verkligen gott och kanske ska satsningen tillslut bära frukt så att man återigen når Premier League. Charlton har till skillnad mot Leicester bara 1 vinst på de 6 senaste och det ser inte speciellt bra ut. Det här är en av tipskupongens säkraste matcher om man nu kan kalla den säker. Vi spikar tvåan!

Match 9. Derby – Burnley (1)

Två lag som också har riktigt bra form. Båda lagen har endast en förlust på de 6 senaste och har utöver det radat upp segrar. Den här matchen bör helgarderas och vi chansar med att spika ettan då det känns som Derby vunnit trots tufft motstånd sista tiden. Säker etta.

Match 10. Doncaster – Bournemouth (1x) 

Doncaster är starka hemma och man har hyffsad form. Bournemouths bortaspel har inte direkt rosat marknaden. Vad sägs om 2 gjorda mål framåt och 11 insläppta. Räkna med att man kommer försöka tighta till defensiven och gå för en poäng här. Vi har därför med krysset. Vårt tips 1x!

Match 11. Middlesbrough – Sheffield Wednesday (1)

Som någon kommenterat ett tidigare stryktipsförslag så kan Middlesbrough mycket väl vara med där uppe när säsongen lider mot sitt slut. Man skulle behöva landa en riktigt bra anfallare för att det ska kunna bli verklighet. Sheffield har släppt in två mål i flera av de senaste matcherna och det lär bli tufft här. Middlesbroughs trupp är starkare. Vi spikar ettan!

Match 12. Wigan – Nottingham (2)

Wigan måste verkligen höja sig om man ska tillbaka till Premier League av det vi sett hittills. Nottingham går som tåget och leder just nu The Championship. Man har heller inte haft så lätt motstånd inledningsvis av serien ändå har man lyckats vinna.  Senast ledde man över Watford med 3-1 men matchen slutade 3-3. Vi tror man vinner här och spikar tvåan. Matchen bör dock garderas tidigt.

Match 13. AIK – Gefle (1)

Enligt svenska folket så är det här den givnaste ettan på kupongen och vi har hakat på. AIK har 5 vinster på de 6 senaste mot Gefle inbördes möten. AIK har sakta men säkert närmat sig toppen och ska man vara med där uppe i slutet på säsongen så har man inte råd att förlora poäng här. Säker etta!

Har ni några säkra matcher på tipset den här veckan? För oss har det varit otroligt svårt att hitta några givna matcher. Ska vi lyfta fram några matcher så får det bli just AIK och kanske tvåan på Leicester. Annars kan matcherna sluta i princip hur som helst och det lär bli bra utdelning oavsett för den som lyckas att pricka in 13 rätt på Lördag.

Vi ses!

Spela på Stryktipset här