Fransmannen Olivier Giroud är Arsenal fansens kelgris nummer 1. Efter att ha gjort 17 mål och 10 assists för sitt Arsenal förra säsongen i Premier League har Giroud hyllats stort och inte mindre har fansens sånger sjungits efter hans inledande två matcher den här säsongen där han gjort ett mål i varje match.

Giroud nätar i matchen Arsenal - Tottenham

Ska Olivier Giroud återigen göra mål ikväll mot Tottenham?

Kan det bli ännu en balja i toppmötet med Tottenham ikväll? Ja, vi tror det! Giroud är i en lysande form och han skapar massor av heta målchanser varje match. Nu möter man visserligen ett av Premier Leagues bättre lag men Giroud är variationsrik i sitt sätt att göra mål och han är i kanonform. Vi tänkte först spela på att Giroud gör mål med huvudet till höga 7,50 i odds eftersom han är stark och nicksäker. Giroud gjorde också många av förra säsongens mål med just huvudet. Men vi på Svenskt Spel nöjer oss med att han ”bara” gör mål i matchen mot Tottenham, på huvudet eller på något annat sätt, till oddset 2,55.

Speltips och odds

Match: Arsenal – Tottenham

Datum: Söndag 1 september

Matchstart: Kl. 17.00

Speltips (Gör Olivier Giroud mål?): JA till oddset 2,55 hos Betsafe

Få Välkomstbonus på 300% upp till 1500 kr hos Betsafe

 

Se Olivier Girouds alla mål och assists för Arsenal förra säsongen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uL754IawkyY[/youtube]