Finland Spanien i VM kvalet är finnarnas största match på många, många år. Det är lite uppehåll för Premier League fotbollen för ett tag och silly season har precis hunnit lägga sig. Då har vi VM-kval att se fram emot.

Finland Spanien blir en målrik historia

Vi har hittat ett bra speltips i VM kval grupp I där Finland tar emot Spanien hemma. Vi tror på mycket mål där mer än 2.5 mål i matchen ger 1.65 gånger pengarna hos spelbolaget Betsafe!

Spanien är visserligen rejält mycket sämre borta än hemma men målkalas ska det kunna bli.

Finland Spanien VM kval

Insats: Medel
Odds: 1.65
Över 2.5 mål i matchen Finland Spanien
 
Finland Spanien VM kval

Ska Finland ha den minsta chans i VM-kvalet så måste man helt enkelt vinna över Spanien. Spanien leder grupp i på 11 poäng och Finland ligger på en tredje plats med 6 poäng. Två i gruppen  är Frankrike på 10 poäng. Man kan med andra ord säga att det är en riktigt svår uppgift för våra kamrater i öst som spelar i en grupp med två lag som dominerat de senaste slutspelen i VM och EM. Vi minns Frankrikes Guld 1998 och 2002. VM respektive EM när en viss Zinedine Zidane briljerade. Spanien behöver vi inte nämna något om som vunnit EM 2008, VM 2010 och EM 2o12. Ett fantastiskt facit!

Finland Spanien tv kanal

Letar du Live Stream för Finland Spanien matchen så behöver du inte leta längre tå matchen visas på tv.

Finland Spanien visas av tv kanalen TV 10 med matchstart 20.30 Fredag kväll.

Det är kul att så många har börjat hitta Svenskt Spel och gillar det jobb som vi lägger ner på sidan. Ju fler ni är som engagerar er (mailar frågor, kommenterar osv) desto mer motiverar det oss att göra ett fortsatt bra jobb.

Hur spelar ni? Har ni något bra speltips på det kommande VM-kvalet?