stryktipset vecka 36

Om tipset vecka 35

Om stryktipset förra veckan var det svåraste tipset genom tiderna utan några givna matcher på förhand så ser veckans stryktips ut att bli det tråkigaste tipset genom tiderna! Vill inte låta bitter men för oss som älskar Premier League så är det inte så här vi vill att kupongen ska se ut. Nu är det VM-Kval i veckan och det är inte mycket som Svenska Spel kan göra åt saken.

Matcherna hämtas från League One och för oss som inte har jättebra koll på League One lagen så blir det bara fel att ta ut ett stryktipsförslag den här veckan. Vi har vilket fall som helst lämnat in en tipsrad bestående av 5 halvgarderingar för 32 kronor.

Lottade matcher på stryktipset

Observera att match 2, 6 och 9 lottas på stryktipset vilket gör kupongen än mindre rolig. I lotturnan finns fördelning 12 ettor, 2 kryss och 2 tvåor på alla tre matcherna som lottas.

Är det någon match som vi tror på så är det Burton som har riktigt fin form och är sylvassa hemma. De kan mycket väl slå topplaget Oxford och vi spikar ettan där.

Vad tycker ni om stryktipset vecka 35? Vissa av er kanske rent utav uppskattar kupongen. Kommentera gärna! Spela på stryktipset här.