Inatt smäller det, bokstavligt talat, när nattens UFC-gala går av stapeln i Belo Horizonte, Brasilien.

Teixeira vs BaderHuvudmatch på galan är fighten mellan Glover Teixeira och Ryan Bader som går upp i ringen sist av alla matcher kl. 02.00. Storfavorit i fighten är Teixeira och spelbolaget Unibet spelar honom som vinnare till oddset 1,20 vilket är väldigt favoritspelat då man kan jämföra med Baders vinstodds på 4,15. Men precis som Aftonbladets skribent David Tanentsapf skriver om matchen Teixeira vs Bader så tycker även vi på Svenskt Spel att denna seger inte känns lika given som det låga oddset 1,20 visar.

UFC fight mellan Teixeira och Bader

Speltips Teixeira vs Bader

Även om David tror starkt på Teixeira och spelar honom som vinnare genom submission till oddset 4,00 så väljer vi ändå att gå emot och sätta vårt odds på Bader som vinnare då vi tror han kan överraska alla förståsigpåare. Submission är när en fighter håller fast hans motståndare i en smärtsam position där han inte kan röra sig eller fly. Motståndaren tvingas att antingen lämna (ge upp) eller ta itu med den extrema smärtan och riskera att få trasiga senor eller ännu värre. Bader är en riktgt bra UFC fighter, till och med en av de bättre som finns i MMA cirkusen medan Teixeira, som i och för sig vunnit alla sina matcher han ställt upp i, inte stött på riktigt vassa MMA fighters ännu.

Speltips: Bader överraskar alla och vinner till oddset 4,15 hos Unibet.

Spela på nattens UFC fight mellan Teixeira och Bader hos Unibet.

Unibet erbjuder även Livespel (Livebetting) på matchen vilket innebär att du kan spela på olika alternativ under matchens gång vilket gör matchen ännu mer spännande!

Du kan se UFC galan på tv från kl. 01.00 i tv kanalerna C More Extreme och C Sports.