Matchen Ukraina – England blir riktigt intressant att se i tisdagens VM-kval fotboll. England leder Grupp H men det är stenhårt mellan de tre första lagen. Överraskningslaget Montenegro ligger nämligen tvåa i gruppen på exakt samma poäng som England och trean Ukraina är endast en poäng efter topplagen. Får vi en segrare i matchen så kopplar det laget ett starkt grepp om gruppsegern då det inte återstår många matcher.

Över tio hörnor i matchen Ukraina - England

England – Ukraina när lagen senast möttes.

Speltips Ukraina – England

Både England och Ukraina har öst in mål och endast släppt in ett fåtal. Statistiken gjorda mål – insläppta mål är 24-3 i målskillnad för England och 19-4 för Ukraina. Alltså har vi två anfallsglada fotbollsgäng som tampas om segern på tisdag och det brukar bli en hel del hörnor i de matcher som spelats. Vi på Svenskt Spel tror att det blir gott om hörnor även i den här matchen mellan Ukraina – England och vårt speltips blir fler än tio hörnor i matchen till oddset 2,25 hos bet365. Matchen kan du se kl. 20.45 tisdag 10 september på TV10 eller gratis via bet365 Livestreaming.