Idag är vi optimister efter Sveriges härliga insats mot Irland senast. Gör vi jobbet så tar vi 3 poäng med oss hem helt klart. Det är just ”jobbet” som alla pratar om. Vi får helt enkelt inte tappa poäng i den här matchen. Om Sverige lyckas lura upp det låga försvarsspelet som Kasakhstan spelar emot topplagen så bör det kunna finnas goda möjligheter att göra mål. Just Zlatan är grym på att dra på sig markering och därefter slå avgörande passningar i djupled. Tror att mycket fokus kommer ligga på Zlatan i den här matchen från Kasakhstans sida.

Handicapspel Sverige Kasakhstan

Vi tror Sverige vinner matchen med minst 2 mål ikväll.

Vårt speltips kommer vi lämna in hos spelbolaget Nordicbet till fina oddset 1.73

Sverige Kasakhstan vm kval

Har ni några bra tips inför ikväll? Kommentera gärna!