Hallå!  (Ursäkta min layout och kortare text idag. Sitter på en främmande dator modell äldre)

Brett utbud denna lördag med många tänkbara drag. Givetvis kan man inte spela på allt även om man så gärna vill. Undertecknad har fastnat för ett särskilt spel som höjer sig bland mängden. Villareal-Real Madrid är matchen.

”Den gula U-båten” är tillbaka i den spanska högstaligan och har inlett starkt. Ikväll är jag dock övertygad om att vi får se en reaktion i negativ bemärkelse när ett, som vanligt, pressat Real Madrid kommer på besök.

Preliminär startelva:

Gareth-Bale

Miljardköpet börjar förmodligen på sidan

               Diego Lopez 

Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho 

             Khedira, Modric 

       Di María, Isco, Ronaldo 

                   Benzema

Med på bänken finns även Gareth Bale som lär hoppa in under matchen oavsett resultat. Givetvis ska man ha i åtanke att Real spelar Champions League i veckan, men det ska inte påverka ambitionen att ta tre poäng. Jag är övertygad om att ”Los blancos” levererar enligt normalt standard och tar med sig tre poäng på ett betryggande sätt.

Bortalaget gör mål i båda halvlekarna spelas till 2,11 med medelinsats

Hur tänker ni läsare om kvällens utbud? På återseende!