bet365

Hallå!

Real Madrid gjorde en offensivt god insats i lördags och spelet till 2,11 satt fint. Ikväll har jag siktet inställt på ”foggy islands” där Swansea tar emot Liverpool.

Liverpool har alltså inlett Premier League med tre raka segrar. Samtliga tre matcher har otroligt nog vunnits med 1-0 med Daniel Sturridge som ensam målskytt. För laget väntar nu en svår uppgift i och med mötet mot ett, normalt sett, hemmastarkt Swansea i Wales.

michu_arsenal

Dags för Michu att hitta storformen från förra säsongen?

Tänkbar startelva:

Vorm
Rangel Williams Chico Davies
De Guzman Shelvey
Routledge Michu Pablo
Bony

Vissa justeringar hos hemmalaget kan ske, men oavsett hur det blir så finns potentialen att kunna jobba sig till minst en poäng ikväll. Om detta råder inga tvivel hos undertecknad. Som rubriken lyder är jag inne på ett trendbrott, och med förutsättningar i hand ser jag stort värde i att tro på en målrik tillställning med mycket chanser för båda lagen. Medelinsats tillämpas på samtliga spel:

Båda lagen gör mål @ 1,77

Totalt antal hörnor: över 10,5 @1,77

Över 2,5 mål @ 2,01

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt. Nu väntar granskande av morgondagens Champions League.

På återseende!