Hallå!

Helt klart godkänt igår då 2/3 spel sattes i Swansea-Liverpool. Dock irriterande att vi endast var en hörna ifrån att sätta överspelet på 10,5. Hörnspel är min främsta egenskap inom betting och ikväll hoppas jag kunna ta revansch genom att tillämpa samma princip som genererat så många vinstgivande tips här på bloggen. Vi tar sikte på en lågt ställd lina på bortalaget i München. 

Detta Bayern, som var helt suveräna förra säsongen i såväl den inhemska ligan som ute i Europa, har gått aningen knackigt under inledningen. Visserligen ligger man i toppen av ligan men den där ”maskinen” från förra säsongen som fullkomligt körde över allt motstånd har inte riktigt kommit igång på samma sätt. Huruvida det har med tränarbytet, lagets egna spelare eller motståndarna att göra är givetvis svårt att säga. Nu ställs man mot CSKA Moskva hemma på Allianz Arena i den första gruppspelsmatchen. Förväntningarna är givetvis skyhöga. Oddsen på spel i Bayerns favör är inte direkt tilltalande i nuläget då undertecknad, som tidigare nämnt, sätter ett stort frågetecken på lagets prestationsförmåga. I detta läge kan man alltid vända på pappret och i stället granska bortalagets förutsättningar.

CSKA Mosvka, tänkbar elva:

Keisuke+Honda+PFC+CSKA+Moscow+v+FC+Anzhi+Makhachkala+Zu1qakredtxl

Kan vindsnabbe Honda springa hem ett par hörnor ikväll?

Akinfeev

Nababkin, Berezutskiy, Ignashevic, Shchennikov 

Wernblom, Cauna 

Zuber, Honda, Vitnho

Musa

Givetvis är man underdog i kvällens möte men med tanke på Bayerns defensiva agerande de senaste matcherna, som varit allt annat än förtroendeingivande, lär bortalaget få möjligheter att anfalla ikväll. Känslan är stark och spelvärdet tydligt.

Bortalag över 2,5 hörnor synas med medelinsats till 1,85

****

Och slutligen. Det ska spelas fotboll på Old Trafford också när Bayer Leverkusen kommer på besök.

Stefan Kießling att göra mål måste testas till 3,70!

På återseende!