På lördag vänder vi blickarna mot Premier League och stryktipset igen efter två härliga kvällar med Champions League fotboll. Även om man har stryktipset att se fram emot på lördag så står en annan toppmatch och knackar på dörren under söndagen. Manchester City tar emot Manchester United på Etihad Stadium och det är säsongens första Manchesterderby som har matchstart 17.00.

Stryktipset vecka 38

I princip skulle man kunna utgå från 13 ettor på kupongen men då lär det inte bli några pengar om det slår in. Vårt stryktipsförslag vecka 38 är ett 64 raders system som bygger på 6 matematiska halvgarderingar.

stryktipsförslag vecka 38Match 1. Liverpool – Southampton (1x)

Liverpool har öppnat säsongen starkt. Defensiven har sett riktigt bra ut. Man fick dock bekänna färg mot Swansea borta senast där en förlust hängde i luften men matchen slutade 2-2. Southampton är ett stabilt lag med tunge forwarden Ricky Lambert på topp. Vi tror på tät match även om Liverpool är favoriter så tar vi med krysset då The Saints formodligen kommer parkera bussen och satsa på kontringar. Vårt tips 1x!

Match 2. Newcastle – Hull (1x)

Newcastle har efter storförlusten i premiären mot City rest sig och spelat stabilt. 3 raka vinster (Europa League inräknat) har gett självförtroende och förmodligen tar man tre poäng mot Hull. Det är inte många av Svenska folket som har med kryss på de två inledande matcherna på kupongen och vi tror att Hull likt Southampton kommer backa hem och göra det svårt för Newcastle. Vi tar med krysset på kupongen även om ettan känns rätt given. Vårt tips 1x!

Match 3. West Bromwich – Sunderland (12)

Två lag med usel form som inte hittat rätt i säsongsinledningen. Man parkerar på de två sista platserna i tabellen och räkna med att båda lagen går för vinst här. Därför tror vi på en öppen match som kan sluta hur som helst. Vårt tips 12!

Match 4. West Ham – Everton (x)

Två fysiskt starka lag som spelat jämt alla matcher hittills i ligan. Det tyder på en bra defensiv men kanske en lite sämre offensiv. West Ham är starka på Upton Park men Everton är så pass bra att man kommer täppa till bakåt. Det såg vi inte minst mot Chelsea senast. Vårt tips säkert kryss!

Match 5. Blackpool – Leicester (1x)

Toppmöte i The Championship! Båda lagen har gått som tåget och har grym form. Leicester har sett aningen vassare ut på slutet men det känns som det viktiga i den här matchen för båda lagen är att inte förlora. Var inne på säkert kryss först men Blackpool har inlett säsongen med 3 raka hemmasegrar och vi vill ta med ettan på kupongen. För er som har helgarderingar att ta till så kan det vara vettigt att utnyttja en sådan på den här matchen. Vårt tips 1x!

Match 6. Doncaster – Nottingham (2)

Doncaster har ingen vidare form och det ser ut som att det pekar neråt i tabellen efter den fina säsongsinledningen. Man har inte vunnit på de 5 senaste och det dessutom mot mediokert motstånd. Nottingham och andra sidan har tagit sina poäng, hakar på toppen och har gjort det trots mycket bra motstånd. Vi tror det är dags för Nottingham nu och spikar därför tvåan!

Match 7. Leeds – Burnley (1x)

Två lag med bra form. Vi utgår från krysset och tar med ettan i form av att Leeds har hemmaplan. Leeds förlorade igår onsdag mot Reading med 1-0 borta och kommer förmodligen vara rejält taggade. Bör helgarderas tidigt då Burnley se starka ut. Vårt tips 1x!

Match 8. Middlesbrough – Bournemouth (1)

Middlesbrough har haft ett grymt spelschema inledningsvis och kryssat en hel del mot bra lag. Nu tror vi att det släpper hemma mot Bournemouth. Middlesbrough har inte vunnit hemma än på 3 försök och det är dags nu. Vi spikar ettan då Bournemouths bortaspel varit svagt även om man ligger bättre till i tabellen. Säker etta!

Match 9. Birmingham – Sheffield Wednesday (12)

Sheffield har kryssat i de fyra senaste matcherna. Det lär väl inte bli ett kryss igen eller? Båda lagen har minst sagt dålig form. Sheffield har problem med målskyttet och kanske kan det lossna i den här matchen då Birmingham istället har problem med försvarsspelet. Vårt tips 12!

Match 10. Blackburn – Huddersfield (1)

Två lag som varit lite ojämna sista tiden. Den här matchen bör garderas tidigt då ettan inte känns säker. Vi chansar med säker etta!

Match 11. Brighton – Bolton (1)

Vad har hänt med det forna Premier League laget Bolton? Det ser onekligen inte bra ut och man har en poäng på de 6 senaste matcherna. Sker inget drastiskt så spelar man i League One nästa säsong. Brighton har varit stabila och man har inte förlorat på de 5 senaste även om man kryssat en del på slutet. Vi spikar ettan!

Match 12. Derby – Reading (1) 

Två lag som inlett säsongen bra! Observera att Reading spelade mot Leeds i veckan (onsdag). Det kan finnas en del skavanker från den matchen. Derby har fått vila en dag extra och har kanske lite piggare ben till den här matchen. Derby har inte vunnit hemma än och vi tror att första segern kommer mot Reading. Garderas tidigt! Vårt tips säker etta!

Match 13. Kalmar FF – Gefle (x)

Gefle har inte vunnit borta i år en men kryssat en hel del. Kalmar är det bättre laget och bör vinna. Dock har man raden 4-6-1 på hemmaplan och vi chansar med ett säkert kryss! Gefle lär vara nöjda med 1 poäng då man i dagsläget har 4 poäng ner till nedflyttningsstrecket.

Det var tipset i korthet! Hur spelar ni? Har ni några tips som berör veckans stryktipskupong? Eller har ni synpunkter för övrigt om hemsidan. Kanske saknar ni något?  Tveka inte att skicka ett mail till oss via kontaktsidan. Dina synpunkter är viktiga!

”Ja då ses vi på Lördag någonstans..” 😉

Ensam med 13 rätt ger alltid 10 miljoner!