Mästarmöte i UFC Alexander Gustafsson - Jon Jones

Inatt kl. 04.30 börjar UFC  matchen (MMA-Mixed Martial Arts) Alexander Gustafsson – Jon Jones. Fighten är huvudfight i nattens UFC gala och det är mycket som står på spel. Vår egen svenske viking Alexander Gustafsson går enligt egen utsago karriärens i särklass viktigaste fight när man ska fightas om titeln i lätt tungvikt. Jon Jones är nuvarande mästare och innehavare av mästarbältet och är samtidigt skyhög favorit och spelas till superlåga oddset 1,16 hos spelbolaget Betsson. Men Alexander Gustafsson har tränat hårdare än någonsin och laddat under lång tid i hamnen på sin husbåt inför mötet, för oss som tror att svensken kan överraska fightingvärlden ska spela på svensk seger till det mycket bra oddset 6,30.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o99b4H2CKaU[/youtube]

UFC galan äger rum i Air Canada Centre i Toronto, Kanada. Sändningen eller huvudkortet som man säger på MMA språk där fighten mellan Alexander Gustafsson – Jon Jones ingår påbörjas kl. 04.00. natten mellan lördag 21/9 och söndag 22/9.

TV kanaler som livesänder hela tillställningen hittar du bland annat på UFC.tv samt på C More Live, C More Live HD, C More Sport och C More Sport HD.

Spela massor av spel på fighten hos Betsson:

Mästarmöte i UFC Alexander Gustafsson - Jon Jones