Veckan som gick blev en framgångsrik spelvecka vilket ni som ryggade via Twitter har märkt!

Idag spelar jag bland annat på två matcher från engelska Championship och en från Premier League. Spelen är; garderingsspel på Watford, BLML (båda lagen gör mål) i Middlesbrough – Bournemouth, samt målspel på Norwich.

Först ut är garderingsspelet på Watford. Att det just är ett garderingsspel känns nästan onödigt men jag är inte helt övertygad om att Barnsley, trots en usel säsongsinledning har lagt ner garden. Watford är numret större men att kriga sig till en poäng, det skulle Barnsley mycket väl kunna klara av på hemmaplan. Just hemmaplan är annars det enda som talar för Barnsley som just nu ligger näst sist med endast fyra inspelade poäng. Watford har starkast möjliga lag att ställa på benen så när som på mittfältaren Abdi. Bortasegern bör var vara ett faktum här. Spelar dubbelchans ”X2” till oddset 1,50 med insats 7U @Bet365.com 

BLGM-spelet på Boro – Bournemouth baseras på båda lagens offensiva kvalitéer, anfallslusta och gedigna historik av målglada matcher. Dessutom har bortalaget en god målskytt i Lewis Grabban som gjort fem mål hittills. Det här är en match som båda lagen vill vinna och jag förväntar mig minst tre mål i matchen. BLGM spelas med 5U till oddset 1,72 @Bet365

Sist ut är målspelet på Sunderland som möter WBA på bortaplan. Fabio Borini och Steven Fletcher är inga dåliga anfallare och nu när både kapten O’Shea och italienska landslagsmannen Giaccherini åter finns på planen bör man kunna mobilisera krafter för en fungerande offensiv. WBA’s försvar har dessutom sett riktigt illa ut flera gånger den här säsongen och jag har svårt att se att man ska lyckas stänga igen nu när Di Canios hunsade mannar kommer på besök. Målspelet på Sunderland spelas med 4U till oddset 1,44 @Bet365.com


Hur spelar ni i helgen? Lämna gärna en kommentar om era tips!

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)