Strax smäller det i superderbyt Manchester City – Manchester United och Svenskt Spel slänger in ett odds på matchen med målspel och hörnspel.

Manchester City - Manchester United speltips

Varken Manchester City eller Manchester United har inför mötet övertygat fotbollsmässigt d inledande fyra omgångarna då man vunnit två, spelat en oavgjord och förlorat en match vardera. Nu är det dags för derby i Manchester och alla spelare kommer tända till rejält. Särskilt anfallarna drömmer säkert om att bli matchens hjälte med att sätta punkt för tillställningen med ett avgörande mål. Svenskt Spel har hittat två intressanta spel i matchen Manchester City – Manchester United, ett där Van Persie gör mål i matchen till oddset 2,31 då han redan gjort tre den här säsongen och är i storform, och ett där vi tippar på att bortalaget gör fler än 4,5 hörnor till oddset 1,73.

Manchester City - Manchester United med målspel och hörnspel

 

Manchester United hörnor

 

Spela ett odds på Manchester City – Manchester United