Söndagsdubbeln den här veckan hämtar jag från engelska Premier League och italienska Serie A. De olika spelen är; målspel i Manchester-derbyt, samt målspel på Milan – Napoli.


>Man City – Man Utd, Bortaseger DNB (draw no bet) till 2,37 @Betsson spelas till 5U

Båda Manchesterlagen ligger på samma poäng och kampar i dagsläget på platsen intill varandra i ligan. Efter en något tung ligastart har båda dock börjat få upp farten, även om det är en bit kvar till forna dagars form.

För mig är dock United det laget som känns lite vassare i dagsläget. Man ser mer samspelta ut, både försvarsmässigt och anfallssmässigt än vad City gör. Även om man inte spelar på samma effektiva sätt som under Ferguson har man fortfarande levererat enligt planen. Ett stort plus jämfört med City är att man har fått igång två anfallsspelare i Rooney och Van Persie. Hos City står fortfarande Aguero i startgroparna och väntar på formen, medan Negredo kämpar för fullt med att anpassa sig.

Dessa argument väger tungt när jag spelar United vinner pengarna tillbaka vid kryss. Lägger man till att David Silva inte är helt frisk än. känns spelet än mer motiverat.


>Milan – Napoli, bortalaget vinner +1 hcp 1,50 @Betsson spelas till 7U

Milan har hemmaplan och är favoriter enligt oddssättningen. Synar man dock Milans miserabla skadelista känns oddssättningen ordentligt skev. Milan saknar El Sharaawy, Montolivo, Kaka och Passini. Att man ska lyckas vinna mot formtoppade och offensivt glada Napoli känns således långsökt.

Vad som talar för Napoli här är bland annat lagets fina form. Man har inlett ligan med tre raka segrar och 9-2 i målskillnad. Man har verkligen fått igång Higuain och Hamsik och dessa två ser mer och mer ut som fullvärdiga stöttepelare som Napoli kan luta sig mot nu när Cavani är borta. I de fem senaste matcherna lagen emellan har fyra slutat med mål för båda lagen.

Matchen startar kl.20.45 och sänds på TV4 SportXtra, missa inte det!


Vill du rygga något av spelen? Surfa in till Betsson.com och lira innan oddset sjunker!

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)