Dagens bästa spel: >Southampton – Bristol City, hemmaseger -1 hcp till 1,80 @Betsson spelas med 6U

Land: >England
Liga/Cup: > Capital One Cup

Southampton ser garanterat sina möjligheter att lufta spelare här, men för den sakens skulle blir det inget b-lag man ställer upp med. Spelare som exempelvis Gaston Ramirez, Jack Cork och Kelvin Davies kan alla finnas med i startelvan. Dessutom förväntas Oswaldo få speltid då han behöver få igång sitt målskytte.

Bristol City ser svaga ut för tillfället och har fortfarande inte lyckats vinna i ligan än. Man har dessutom (med den här matchen inräknad) spelat tre matcher på åtta dagar och det sliter på en League One-trupp, var så säkra! Som grädde på moset (jinx eller ej), kommer Bristol City att göra sitt bästa cupresultat på över 20 år om man tar sig vidare till nästa runda.

Spelstopp är 20.45

PS! Om du inte är Aston Villa supporter bör du även syna segerspelet på Spurs, ah 0,0 -0,5 till 1,90 @Betsson. Aston Villa saknar Benteke och har stora frågetecken för Agbonlahor, Luna, Delph, Westwood och Clark!  Jag spelar med insats 4U!


Jag spelar hos Betsson.com, gör det du också! Är du ny spelare får du en gratis matchtröja från valfritt Premier League-lag! 

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)