Dagens bästa spel: >Manchester United – Liverpool, båda lagen gör mål, till 1,66 @Betsson spelas med 5U

Land: >England
Liga/Cup: > Capital One Cup

Prestigematch deluxe när United ska försöka revanschera sig efter inbördes förlusten mot Liverpool i ligan. Dock kommer man till spel utan lagets viktigaste spelare, Robin Van Persie, som förväntas vila till 99 % för att på så sätt vara spelklar till helgens ligamatch.

För Liverpools del handlar det naturligtvis om Luis Suarez medverkan eller ej i startelvan. Rodgers gör allt han kan för att mörka Suarez medverkan in i det sista, men min gissning är att han startar. Med Suarez på topp är Liverpool ett lag med goda chanser här, även om han av förklarliga skäl inte kommer att vara helt i matchform. Det bästa spelvärdet i matchen bedömmer jag är ”båda lagen gör mål” till 1,66 från Betsson. Motiveringen är tydlig; två lag som går för seger i 90 minuter (ingen vill ha ett slitsamt omspel!), En Suarez som är tillbaka från sin långa avstäning, samt flera spelare som kommer att göra vad de kan för att visa sig värdiga en plats i startelvan. Jag tänker då framför allt på Hernandez i United som förväntas spela från start.

Till matchen spelar jag också ett garderingsspel, Liverpool vinner, +1 i hcp, till 1,60 @Betsson spelas med 5U. Jag håller Rodgers som en bättre matchcoach än Moyes, samt Liverpools trupp som mer samspelt än vad Uniteds är. Liverpool kommer dessutom vara fast beslutna att repa sig efter förlusten mot Saints senast. Visst skulle man kunna tänka detsamma om United, efter deras debacle i derbyt mot City, men jag tror dock att den förlusten sitter djupare än en uddamålsförlust mot ett tippat mittenlag.

Spelstopp är 20.45


Jag spelar hos Betsson.com, gör det du också! Är du ny spelare får du en gratis matchtröja från valfritt Premier League-lag! 

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)