Dagens bästa spel: >Swansea – Arsenal, bortalaget vinner DNB,till 1,61 @Betsson spelas med 7U

Land: >England
Liga/Cup: > Premier League

Arsenal ser mer och mer ut som den maskin man var en gång i tiden. När Özil nu har anlänt har man fått tillbaka den där extra dimensionen som behövs för att vinna jämna matcher. Till den här matchen saknar man Walcott, Cazorla och Rosicky men får tillbaka Giroud, Ramsey och Flamini. Det känns som om man ska kunna lösa uppgiften.

Swansea förlorade stort i veckan mot Birmingham och detta bör ha satt sina spår i laget. Inte lätt att ladda om när Arsenal kommer på besök. Uppgiften blir dessutom svårare med yttern Hernandez, samt kapten Williams på skadelistan (testas sent, men förväntas vila).

Extraspelet: Jag väljer även att satsa på raka tvåan för Arsenal, till 2,31 @Betsson.com med 5U


Jag spelar hos Betsson.com, gör det du också! Är du ny spelare får du en gratis matchtröja från valfritt Premier League-lag! 

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)