Finns fint spelvärde i dagens League One. Bradford är starka på hemmaplan och höstens succélag Leyton Orient bör vinna mot ett formsvagt Walsall.

Bradford är obesegrade i sina fem senaste matcher och kommer från en stark bortaseger mot Gillingham senast. Man har 12-2 på hemmaplan och är obesegrade där. Även om Shrewsbury har en fin statistik mot just Bradford är säsongsinledningen en av de sämre på många år. Man har endast tagit en seger på bortaplan och har en smått miserabel på 7-9. Jag spelar raka ettan på Bradford till 1,84 @Betsson med insats 5U.

Leyton Orient är utan tvekan höstens raket. Laget ligger på förstaplats i ligan och har 8 raka segrar och en imponerande målskillnad på 23-5! Walsall har visserligen gått starkt på bortaplan men jag väljer att sätta min tilltro till Leytons form och ambition att vinna mot just de lag som kommer att utmana i topp 6. Spelar raka ettan till fina oddset 1,80 @Betsson med 4U.


Jag spelar hos Betsson.com, gör det du också! Är du ny spelare får du en gratis matchtröja från valfritt Premier League-lag! 

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)