Hallå!

Kortare rek idag.

I kväll är det återigen dags för gruppspelsomgång i Champions League och utbudet bör man således inte klaga på en tisdag som denna. Kvällen till ära riktar vi blickarna mot mötet Celtic-Barcelona där linan är ett snäpp för lågt och oddset ett par tiondelar för högt.

_64000673_wanyama_celeb_large_sns

Hörnorna renderade i mål i förra mötet, kan det ske igen?

Celtic har alltså återigen lyckats att ta sig in i ”Europas finrum” och nu är det dags för hemmamatch på ett kokande Celtic Park. Ska man ha någon chans att skrälla i gruppspelet är det just här man måste vinna. Man måste våga anfalla oavsett vilket lag man möter. För ungefär ett år sedan var man i ett liknande scenario, och ikväll är det dags att ta emot Barcelona igen. Vi vet att Celtic är kapabla på hemmaplan då de faktiskt slog Barcelona med 2-1 i just den där matchen för ett år sedan. Då fanns för övrigt en viss Lionel Messi med på planen, men nu kommer han inte att vara med. Ett av hemmalagets vassaste redskap är fasta situationer och ikväll möter man ett lag som är betydligt sämre i luftrummet. Detta är Celtic givetvis medvetna om, och man kommer att försöka dra nytta av denna fördel. Jag hade förväntat mig att hemmalagets lina för hörnor skulle ligga på 4,5 eller 5,5 till ett odds mellan 1,60-1,80. Så är inte fallet. och vi måste syna. Det med hög insats.

Hemmalag antal hörnor över 3,5 finns här till fina 1,99!

På återhörande!