Hallå!

Celtic hade chansen att skrapa ihop de få hörnor som fattades, sen beslutade en viss Scott Brown sig för att sparka på Neymar vilket givetvis grusade minsta chans att etablera något form av tryck mot Barcelona. En man mindre mot ett Barca som mest var intresserat av att rulla boll utan att vara alltför intresserade av att vinna. Ett absolut mardrömsscenario för hörnspelet, men vi tar nya tag idag. 

130405_Sport_1_2

Lite av klubbens heder står på spel ikväll

Jag hinner tyvärr inte skriva lika utförligt och analyserat detta inlägg men jag känner mig icke desto mindre manad att dela mig av mina spel som hämtas i kvällens Champions League. Huvuddraget är Manchester United som underpresterat rejält i ligan och mer eller mindre är tvunget att bevisa vad man kan i kväll. En reaktion i positiv bemärkelse är att vänta och jag är inte förvånad om man gör som rivalen Chelsea gjorde igår, nämligen vinner med 2-3 mål. Detta vore givetvis det ultimata för United, men jag väljer ändå att ”fega” i detta fall. För en sak är jag absolut övertygad om, United förlorar inte igen.

x2 betalar 1,48 och synas med hög insats

Juventus tar emot ett Galatasaray som blev förnedrat på hemmaplan i den första gruppspelsmatchen för ett par veckor sedan. Jag gillar ändå vad jag såg av den turkiska giganten i den första halvleken då man absolut hotade Real Madrid. Nu rann siffrorna iväg på slutet och allt fokus ligger nu på denna match. Chanser dyker garanterat upp, oavsett hur stort ”Juves” övertag blir, och man ska inte underskatta den offensiva kraft laget besitter med spelare som exempelvis Drogba, Sneijder och Yilmaz.

Bortalag över 2,5 hörnor spelas med hög insats till 1,48

Spelar även de tidigare nämnda spelen i en dubbel till fina 2,21 med medelinsats

På återseende!