Tipset vecka 40, 2013, R-4-4-144

stryktipset vecka 40Match 1. Cardiff – Newcastle (1×2)

Cardiff kommer bli en svår nöt att knäcka på sin hemmaplan i år där man bland annat slagit City i år. Newcastle spelade under all kritik i första halvlek mot Everton och vi har sett bilder i veckan på en gråtande pojke bland Newcastle fansen. Räkna med att Newcastle kommer arbeta hårt för att täppa till bakåt och få ordning på defensiven. Framåt vet vi vad man kan. Helgardering känns befogat.

Match 2. Fulham – Stoke (1x)

Fulham vinner ofta hemma mot Stoke. 3 segrar i de tre senaste hemmamötena. Fulham har inte vunnit hemma än och lär gå för 3 poäng. 1x räcker långt på kupongen!

Match 3. Hull – Aston Villa (1×2)

Hull hade svårt spelschema i början med möten mot både Chelsea och City. Därefter har man rykt upp sig och har nu 3 raka segrar varav 2 i Premier League. Det här kommer bli en tuff resa för Aston Villa men moralen lär vara på topp efter 3-2 hemma mot city senast. Helgardering!

Match 4. Liverpool – Crystal Palace (1)

Det här ser ut att vara kupongens säkraste match. Liverpools offensiv ser hur vass ut som helst med Sturridge, Suarez och Victor Moses. Det ska mycket till om Palace ska kunna stå emot här. Man har inte heller erfarenheten vad det innebär att komma till Anfield. Vi spikar ettan!

Match 5. Burnely – Reading (1×2)

Två lag med grym form! Burnley har 5 raka segrar! Inget av lagen har förlorat på de 6 senaste. Däremot så har Reading 5 raka segrar mot Burnley. Det känns dock som om läget är ett annat nu mot tidigare år. Vi helgarderar matchen även om krysset ligger nära till hands!

Match 6. Derby – Leeds (1)

Varför spricker man alltid på Leeds? När man tippar på dem så förlorar de och när man inte gör det så vinner de. Båda lagen har rent ut sagt usel form. Leeds vann visserligen senast men hade dessförinnan fyra raka förluster. Derby har 5 vinster mot Leeds i de 5 senaste mötena och får därför tipset! Säker etta!

Match 7. Huddersfield – Watford (x)

Båda lagen har inlett säsongen okej och ligger på övre halvan. Man förlorar sällan men har kryssat en hel del. Det här känns som en jämn tillställning. Vi tror att Zolas gäng kan ta en poäng borta mot Huddersfield och spikar krysset!

Match 8. Sheffield Wednesday – Ipswich (1×2)

Sheffield Wednesday har inte vunnit i år än och Ipswich har inte vunnit borta än så det känns lite som att den här matchen kan sluta hur som helst. Ipswich är normalt sett det starkare laget och bör vara favoriter.

Match 9. Bournemouth – Millwall (1x)

Bournemouth har vunnit de två senaste mötena hemma mot Millwall. Millwall har bara en vinst på bortaplan i år och det känns som att 1x räcker långt. vårt tips 1x!

Match 10. Charlton – Blackpool (12)

Två lag med rätt dålig form som sällan kryssar när de möts. De brukar bjuda på mycket mål och därför känns 1 2 som ett bra spel.

Match 11. Doncaster – Leicester (12)

Leicester har kanske bästa formen av alla lag i The Championship just nu. Man är klara favoriter i den här matchen men vi chansar med att ta med ettan för pengarnas skull.

Match 12. Middlesbrough – Yeovill (1)

När ska det lossna för Middlesbrough? Man har ett grymt bra lag på papperet. Det är målskyttet som satt käppar i hjulet hittills. Middlesbrough och Yeovill har inte vunnit på sina 6 senaste matcher. Vi spikar ettan i form av hemmaplan.

Match 13. Queens PR – Barnsley (1)

Queens Park Rangers ligger tvåa i tabellen och har ett fint facit hemma. Barnsley har 5 raka förluster på bortaplan och parkerar sist i tabellen. Dunderetta! Stryktipset säkraste match tillsammans med Liverpool.