Veckans stryktips är inget som går till historien då det saknas Premier League matcher på kupongen. Detta beror på det spännande VM-kvalet den här veckan.

Tippa Stryktipset hos Svenska Spel här

Tipset vecka 41, 2013, R-4-4-144

stryktipset vecka 41Match 1. Colchester – Walsall (12)

League One, Två lag i mitten på tabellen. Matchen kan sluta hur som helst men vi ser ändå att det är en liten fördel för Colchester som har hemmaplan. Vårt tips 12!

Match 2. Leyton – MK Dons (1x)

League One, Leyton toppar League One och är obesegrade i år. Truppen ser bra ut och man har siktet inställt på att nå The Championship efter den fina starten. MK Dons är dock inte att leka med och trots att utgångsläget ser ut att vara en säker etta så väljer vi att ta med krysset och hoppas på lite skräll i den här matchen. Vårt tips 1x!

Match 3. Port Vale – Peterborough (1x2)

League One, Port Vale förlorade senast mot Rochdale med 1-0 men hade innan dess fin form. Peterborough ligger tvåa i League One och har bara förlorat en match hittills den här säsongen. Vi helgarderar 1×2!

Match 4. Preston – Crewe (1)

League One, Preston är obesegrade hemma och Crewe har katastrofal form. 3 raka förluster och 0-11 i målskillnad. Man spelar förmodligen för en poäng men så som det sett ut sista tiden så har man inget att hämta i den här matchen. Veckans säkraste? Vi spikar ettan!

Match 5. Rotherham – Swindon (1x2)

League One, Ser ut att vara en säker etta på kupongen med tanke på Swindons hemska bortafacit. Rotherham har dessutom rätt fin form. Ettan känns given som utgång men vi väljer att helgardera och hoppas på korsdrag i kupongen.

Match 6. Shrewsbury – Gillingham (12)

League One, Shrewsbury har 19 åriga Graham Burke på lån från Aston Villa den här säsongen men han har haft svårt att ta en plats. Målskyttet har stangerat och man har haft väldigt svårt att avgöra sina matcher. Ingen vinst på de 6 senaste för Shrewsbury. Gillingham har i sin tur haft lite problem med försvaret. Vi tror på en öppen historia här så vårt tips blir 12.

Match 7. Stevenage – Brentford (1x2)

League One, Stevenage har fyra raka förluster i ligan och man måste snart börja ta poäng för att inte riskera att bli fast förankrad i botten av tabellen. Brentford har blandat och gett. Vi helgarderar matchen. Vårt tips 1×2!

Match 8. Burton – Southend (12)

League Two, Två lag som inledde säsongen riktigt bra och var med i toppen. Därefter har man dalat och formen ser allt annat än bra ut. Burton har haft problem på sin hemmaplan i år där man inte riktigt fått till det. I Southend har man gjort det hyffsat bra borta hittills. Det är samma sak här att hemmaspelet inte varit som det borde. Två ojämna lag som det sett ut hittills och vi spelar därför 12!

Match 9. Bury – Morecambe (1x2)

League Two, Morecambe har överaskat positivt i år och ligger på en 6:e plats i tabellen. Bury får ändå ses som aningen favoriter på sin hemmaplan. Det är två målglada lag som möts och den här matchen kan vara aktuell för måltipset. Vi helgarderar!

Match 10. Fleetwood – Chestersfield (x)

League Two, Toppmöte väntar! Ligatvåan Fleetwood tar emot serieledaren Chestersfield. Där lär bli en jämn tillställning där förmodligen båda lagen är nöjda med kryss. Vi chansspikar krysset!

Match 11. Mansfield – Bristol Rovers (1)

League Two, En av tipsets säkraste matcher. Gamla storlaget Rovers har inlett allt annat än bra och deras bortafacit med 1 oavgjord och 4 förluster talar sitt tydliga språk. Man måste vända den negativa trenden snart för att hålla sig undan nedflyttningsstrecket. Mansfield ser stabila ut och det här vinner man. Vi spikar ettan!

Match 12. Rochdale – Newport (1)

League Two, Två lag med grymt bra form. Vi har spikat ettan här men faktum är att Rochdales segrar har kommit mot lite sämre motstånd sista tiden. Newport är svårslagna och den här matchen bör garderas tidigt!

Match 13. Wycombe – Torquay (1)

League Two, Formen pekar nedåt för båda lagen. Garderas tidigt, Svårtippat! Vi chansspikar ettan!

Veckans stryktips är inte speciellt roligt när det innehåller League One och League Two matcher på kupongen. Har ni någon match som ni tror extra mycket på så kommentera gärna. Annars ser vi fram emot VM-kvalet mellan Sverige och Österrike nu på fredag!