Se Zlatans senaste supermål i matchen PSG – Bastia

Zlatan Ibrahimovic har gjort det igen! Hela fotbollsvärlden häpnas över Zlatans senaste konstmål i mötet Paris SG – Bastia där han likt en skorpion klackar in målet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t_EqCLhzRkQ[/youtube]

 

Zlatan Ibrahimovic är kungen av snygga mål och nu har vår svenska superstjärna gjort ett mål i världsklass ännu en gång! När han avgjorde den så oerhört viktiga matchen i VM-kval fotbollen mot Österrike i fredags så var det inget enkelt mål han gjorde utan ett mästerstycke som både hamnar bland de allra snyggaste målen och ett av de viktigaste målen i Zlatans karriär som fotbollsspelare. Målkungen Zlatan förpassade Sverige vidare till Playoffspel i och med målet mot Österrike. Vem Sverige möter där är ännu inte klarlagt eftersom det återstår en sista omgång i gruppspelet i början av veckan som kommer. Se här några matchsekvenser från matchen Sverige – Österrike och Zlatans underbara 2-1 mål som avgjorde vilket av lagen som skulle bli grupptvåa efter redan klara gruppsegraren Tyskland.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uEi39qymMKc[/youtube]

 

Zlatans 50 snyggaste mål

Zlatan Ibrahimovic - Kungen av snygga mål

Zlatan Ibrahimovic – Kungen av snygga mål

Zlatan Ibrahimovic är av många mycket ofta antingen älskad eller hatad. Här i Sverige är vi naturligtvis väldigt många som älskar honom men  motståndarlagen och dess supportrar har Zlatan som ett hatobjekt. Men tur för oss som gillar honom så verkar det inte bita på den svenska lagkaptenen utan snarare verkar det som att det får Zlatan att tända till extra mycket på fotbollsplanen. Han brukar spela som allra bäst ju mer högljutt det är på läktaren, vare sig det är egna fans som sjunger hejaramsor eller om motståndarklacken busvisslar och sjunger hånfulla sånger. Under karriären har Zlatan Ibrahimovic öst in mål och det kan vara svårt att ta ut hans allra snyggaste mål i en top-50 lista men vi har hittat ett Youtube klipp som ändå försökt sig på att ranka Ibras 50 snyggaste mål. Det är en härlig blandning av sköna mål från hela hans karriär i klubbar som Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, AC Milan, Paris SG och framförallt i svenska landslaget. Några av målen här har kommit bli oförglömliga klassiska mål som för evigt skrivit in sig i historieböckerna. Ni som tidigare kanske tvekat, se detta klipp och ni kommer att utropa; Zlatan Ibrahimovic – Kungen av snygga mål! Håll till godo got folk.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2IzRpUM2g3Y[/youtube]