Hej!

Ikväll spelar Sverige sin sista gruppspelsmatch. Man möter Tyskland på hemmaplan i ett möte som i sig inte har någon större betydelse. Man vill ju av naturliga orsaker inte spela emot Sverige, men jag kan helt enkelt inte blunda för det fina oddset jag har hittat på Betsafe.

Tyskland, som redan är klara för VM-slutspelet i Brasilien i sommar, saknar en del spelare till kvällens match. Klose, Gomez och Reus är några av dessa. Det är i stället tänkbart att man ställer upp enligt följande:

4758214

Utan Zlatan blir det svårt att hota Tyskland

Neuer 

Lahm, Mertesacker, Boateng, Jansen 

Schweinsteiger, Kroos 

Müller, Özil, Götze 

Kruse

Trots en del avbräck har Tyskland uppenbarligen ett starkt lag. Åtminstone klasser bättre än det Blågula. Ett Sverige utan Zlatan är dessutom ett mediokert landslag utan  spets. Nej, tyskarna kommer väga för tungt idag, den känslan är stark.

Sverige – Tyskland: Bortalaget att vinna utan att släppa in mål – synas med medelinsats till 2,50 här

På återseende!