Hallå!

Ikväll vänder undertecknad blicken mot Italien och mötet Milan-Udinese där jag tror mig ha hittat väldigt udda, men roligt spel.

Infor-Milan-Udinese-Viktig-viktigare-viktigast-

Avstängde Balotelli i närkamp med Basta

Milan tar emot Udinese i afton kl 20:45 på San Siro, och man gör det utan lagets store stjärna, Mario Balotelli. Hemmalaget är i stort poängbehov efter en knackig start på ligan, men motståndet från Udine ska inte underskattas. Udineses serbiske härförare, Dusan Basta, kommer med all säkerhet att ställa till det för Milan, som jag tror får svårt att dominera denna match i den utsträckning de själva hoppas på. En jämn tillställning är att vänta, förmodligen med många chanser för bägge parter. Med den dagsform Milan besitter kan man inte föra matcher och dominera dem totalt, oavsett om man möter ett normalt sett sämre motstånd på hemmaplan. Jag ger Udinese goda chanser att ha minst 40 % av bollinnehavet till oddset 1,79. Medelinsats tillämpas.

På återseende!