Vi har hittat ett bra speltips i kvällens Champions League. Chelsea har riktigt bra form med 6 raka utan förlust. Schalke har väldigt många skador just nu och klarade med nöd och näppe att vinna över tabelljumbon i helgens ligaomgång.

Schalke har skador på Klaas-Jan Huntelaar, Jermaine Jones, Kyriakos Papadopoulos, Chinedu Obasi, Marco Höger och Sead Kolasinac som alla är uppsatta på skadelistan och är otillgängliga inför mötet. Därtill gäckas Jefferson Farfán och Kevin-Prince Boateng av skadeproblem som ska utvärderas timmarna innan matchstart. Situationen bäddar inte för något skönspel från tyskarna.

Oddset på en 2:a i matchen mellan Schalke och Chelsea är 2.25 hos bet365 som vi spelar till medelinsats.

Oddsen på veckans Champions League hittar ni hos bet365 här där ni dessutom hittar en massa extraspel

speltips champions league