Milan ordnade bollinnehavet igår och specialspelen har gått bra här. Däremot fattades det två hörnor vid slutsignalen vilket var synd. Aningen naivt spelat kanske. Vi beger oss, kvällen till ära, mot Turkiet där Galatasaray möter Köpenhamn i ännu en gruppspelsmatch i Champions League.

På förhand var Köpenhamn given kandidat till ”slagpåsen” i grupp B. Man överraskade och tog poäng mot Juventus hemma för ett par veckor sedan, men fick väntat stryk av Real Madrid i omgången därefter. Nu väntar en mycket svår match på Ali Sami Yen, en skräckarena i dessa sammanhang. Hemmalaget är i stort sett tvunget att vinna denna matchen, helst med marginal, om målskillnadsaffär skulle uppstå när gruppspelet lider mot sitt slut. Samtidigt möter Juventus gruppettan Real Madrid, där man troligtvis får svårt att ens få med sig en poäng i något av mötena. Galatasaray har nu chansen att koppla ett grepp om andraplatsen i gruppen. Jag är övertygad om att man tar den. Potentiell startelva:

Muslera

image1

Kan Sneijder leda laget till seger?

Eboue, Semih, Chedjou, Riera,

Bruma, Selçuk, Melo,

Sneijder

Burak, Drogba

Jag förlitar mig mycket på denna offensiv som är väldigt giftig när allt stämmer. Sneijder är dessutom i fin form och gjorde faktiskt två mål senaste ligamatchen. Riktigt bra spelvärde finns i denna match, framförallt i handikappspelet.

Galatasaray spelas med hög insats till 1,55

Galatasaray hcp (-1) synas till 2,35 med medelinsats

På återhörande!