13 miljoner i jackpot på stryktipset vecka 43! Det får man inte missa! Här följer veckans stryktipsförslag

Spela på Stryktipset här

Tipset vecka 43, 2013, R-4-4-144

Match 1. Liverpool – West Bromwich (1x)

Liverpool är med i toppen av Premier League och har sett stabila ut såhär långt. Moses, Suarez och Sturridge levererar. Vill dock varna för West Brom här då de kryssat mot Arsenal och slagit United borta den här säsongen. Därför tar vi med krysset på kupongen även om Liverpool är favoriter till att vinna matchen. Vårt tips 1x!

Match 2. Aston Villa – Everton (1x2)

Aston Villa har gått knackigt på sin hemmaplan Villa Park men spelat bättre borta. Anledningen tror vi är att man försöker föra spelet på sin hemmaplan och därmed öppnar upp sig bakåt. Everton har varit svårslagna den här säsongen och lånet från Chelsea, Lukaku har levererat på topp. Vi tror på en tät tillställning som förmodligen slutar kryss men vi har valt att helgardera matchen. Vårt tips 1×2!

Match 3. Manchester United – Stoke (1)

United vad mot Sociedad i veckan och inte kan man väl tappa poäng på hemmaplan igen. Stoke brukar kunna störa topplagen men här är det ytterst tveksamt om man får med sig några poäng. United har inte råd att tappa mer nu och 3 poäng är ett måste! Säker etta!

Match 4. Norwich – Cardiff (1x)

Norwich åkte på storstryk (4-1) borta mot ett kvickt spelande Arsenal förra helgen. På sin hemmaplan är man starka där man pressade Chelsea senast men fick se sig besegrade i sista 10 minuterna. Cardiff inledde säsongen bra men har sedan tappat allt mer. Möjligen, möjligen att man kan få med sig ett kryss här. Ettan känns given som utgångstips. Vårt tips 1x!

Match 5. Blackpool – Blackburn (1)

En fråga om dagsform och hemmaplan. Blackpool har kryssat en hel del sista tiden men hemma är man obesegrade den här säsongen. Blackburns bortaspel har inte varit mycket att hänga i julgranen. Endast 1 vinst den här säsongen på 6 försök. Vi spikar ettan!

Match 6. Bolton – Ipswich (1x)

Bolton har inte vunnit hemma i år än och Ipswich har inte vunnit borta. Det luktar kryss lång väg. Har ändå lyckats se en gryende form hos Bolton och indragna i bottenstriden så borde man vara rejält motiverade här. Därför tar vi med ettan på kupongen. Vårt tips 1x!

Match 7. Burnley – Queens Park Rangers (1)

Toppmöte i The Championship! Båda lagen är förmodligen nöjda med kryss. Burnley har 9 vinster och en oavgjord på de tio senaste matcherna om man räknar med Engelska ligacupen. QPR har 7 vinster, 2 oavgjord och 1 förlust på de tio senaste. Det kan i princip sluta hur som helst men vi spikar ettan på kupongen. Säker etta!

Match 8. Derby – Birmingham (1x)

Det känns nästan som det är dags för Derby att vinna på sin hemmaplan nu efter många om och men den här säsongen. Bara en vinst hittills hemma. Birminghams bortaspel är inget vidare heller. 1 vinst och 5 förluster på de sex senaste där talar sitt tydliga språk. Utgångstipset är en etta men vi chansar och tar med krysset på stryktipskupongen. Vårt tips 1x!

Match 9. Leicester – Bournemouth (1)

Leicester har sakta men säkert efter en trevande inledning närmat sig toppen. Man har nu bara 3 poäng upp till ledande Burnley. Bournemouth som är mediokra borta kommer få mycket, mycket svårt här. Vi spikar ettan!

Match 10. Reading – Millwall (1)

Millwall har bara slagit Reading en gång på tio försök. Det är en viss skillnad mellan lagen även i år. Reading jagar kval till Premier League och Millwall får jobba för att inte bli inblandade i bottenstriden. Säker etta!

Match 11. Yeovil – Nottingham (1x2)

Yeovil sist i tabellen ska väl inte ha något att säga till om mot Nottingham Forest. Det borde bli en tvåa på kupongen men vi jagar lite skräll och pengar här. Faktum är att Yeovil bara har uddamålsförlust hemma mot både Leicester och Queens Park Rangers. Etta i den här matchen och det blir korsdrag på kupongen bland svenska folket. Vårt tips 1×2

Match 12. Bradford – Wolverhampton (1x2)

Toppmatch i League One. Den här matchen kan sluta hur som helst. Wolves är det bättre laget. Vårt tips 1×2!

Match 13. Notts Co – Preston (x2)

Botten mot toppen i princip. Preston jagar uppflyttning. Kanske att Notts C kan få med sig en pinne på sin hemmaplan. Vårt tips x2!

stryktipsförslag vecka 43

Kommentarer om tipset

Här är veckans stryktipförslag i sin helhet. Vi kör ett reducerat R-4-4-144 system. Observera att det är 13 miljoners Jackpot på stryktipset den här veckan.

Alltid kul att det är Premier League matcher på stryktipskupongen även om det inte är några direkt toppmatcher. På Söndag smäller det annars på Etihad Stadium när Manchester City tar emot Chelsea  som man inte får missa.

Här kan du läsa mer om alla vår stryktipsförslag för Svenska Spels Stryktipset.