Toppmatch ikväll kl. 20.45 när Arsenal – Chelsea spelar i engelska ligacupen Capital One Cup. Svenskt Spel tror på en anfallsvillig och målrik tillställning då de två förnärvarande bästa fotbollslagen i Premier League gör upp och där både Arsenal och Chelsea är bland de absoluta topplagen när det gäller antal gjorda mål i ligan.

Arsenal - Chelsea med spel på över 2.5 mål

Målfarliga spelare i Arsenal och Chelsea

Det ska bli en riktigt kul match att kolla på med alla offensiva kvalitéer som lagen besitter. Arsenal har toppar som Lukas Podolski, Mesut Özil, Olivier Giroud och Nicklas Bendtner. Chelsea kan skryta med målfarliga spelare som Fernando Torres, Demba Ba, Samuel Eto’o och Andre Schürrle. Enligt mig helt otroliga anfallsvapen! Och nu ska dessa topplag möta varandra när de är i strålande form! Arsenals Och Chelseas formkurvor är i topp och alla fotbollsfantaster kan se fram emot en säkerligen fartfylld match med massor av målchanser. Därför tror vi på Svenskt spel att åtminstone tre bollar passerar mållinjen under matchens gång.

Speltips Arsenal – Chelsea i Ligacupen:

Spel: Arsenal – Chelsea antal mål. Hur många mål blir det i matchen under ordinarie tid?
Svar (Svenskt Spel): Ja, över 2.5 mål till oddset 1,65 hos Betsson

Matchen Arsenal – Chelsea sänds i TV10 med matchstart kl. 20.45.