Längtar redan till på lördag så fort det blir söndag! Härliga stryktipset! Här följer veckans stryktipsförslag.
Spela på Stryktipset hos Svenska Spel

Tipset vecka 44, 2013, R-4-4-144

Match 1. Fulham – Manchester United (x2)

Är Manchester United tillbaka i gamla goda dar? Nja vi tvivlar lite på det. Visst man har vunnit på slutet men faktum är att man haft 4 raka hemmamatcher där man lyckats vinna, men inte helt problemfritt. Så vi tror att den här bortamatchen kan sluta med kryss då det inte är lätt att komma till Craven Cottage. Det är trångt och små ytor och Fulham brukar vara bra på att parkera bussen framför mål. Vårt tips x2!

Match 2. Hull – Sunderland (1x2)

Hull har inte förlorat hemma än. Sunderland slog Newcastle hemma med 2-1 senast och kanske kan nye managern Gustavo Poyet tända laget. Hull får utgångstipset men vi helgarderar och hoppas på lite skräll. Vårt tips 1×2!

Match 3. Manchester City – Norwich (1)

Tyvärr Norwich. Det är aldrig kul att möta topplagen efter att de förlorat en match. City förlorade mot Chelsea senast och lär inte göra det igen. Framför allt inte på Etihad Stadium. Vi spikar ettan som får ses som kupongens säkraste. Säker etta!

Match 4. Stoke – Southampton (1x2)

Southampton har gjort det riktigt bra hittills och får ses som säsongens utropstecken såhär långt. Stoke är tunga att möta hemma och man har fyrtornet Crouch med sina långa ben på topp. Vi väljer att helgardera matchen som kan sluta hur som helst. Vårt tips 1×2!

Match 5. West Bromwich – Crystal Palace (1)

West Bromwich åkte på en rejäl plump mot Liverpool borta senast och Jonas Olsson lär inte ha glömt tunneln som Suraez bjöd på som ledde till ett av målen. Nytändning här. Förra säsongen var man ett av Premier Leagues bästa hemmalag och bottenlaget Palace kommer få mycket svårt. Säker etta!

Match 6. West Ham – Aston Villa (1x2)

West Ham har gått knackigt hemma, 1 vinst och 3 förluster såhär långt. Det tillsammans med att Aston Villa tagit flera poäng borta så gör det att det här lär bli en öppen historia. Krysset känns rätt givet som utgångstips. Vi väljer att helgardera!

Match 7. Birmingham – Charlton (1)

Två lag med dålig som sladdar ovanför nedflyttningsstrecket i The Championship. Charlton har fyra raka utan förlust. Birmingham får ändå tipset i form av hemmaplan. Vi chansar med säker etta!

Match 8. Blackburn – Middlesbrough (1x)

Verkligen en svår match. Middlesbrough har gjort bra ifrån sig på slutet. Blackburn har underpresterat med tanke på den trupp som man har. Skulle gärna sett en helgardering här men vi spelar 1x där krysset får ses som utgångstips.

Match 9. Doncaster – Brighton (1x2)

Två lag som blandar och ger. Doncaster har släppt in 8 mål på två matcher och det har verkligen inte sett bra ut. Brighton och sin sida har inte gjort mål på bortaplan på fyra matcher. Kanske lossnar det här men det känns som att en helgardering är på sin plats. Vi helgarderar!

Match 10. Millwall – Burnley (2)

Millwall har kryssat sista två matcherna mot Readin och QPR som är bra motstånd. Burnley toppar The Championship efter 8! raka segrar där man bland annat slog QPR hemma senast i ligan. Förr eller senare spricker den sviten men vi tror inte att det blir på lördag. Burnley har bara släppt in 3 mål på sina 8 senaste matcher. Hyffsad form med andra ord. Vi spikar 2:an!

Match 11. Nottingham – Blackpool (1x)

Nottingham har inte förlorat hemma den här säsongen än. 4 vinster och 2 oavgjorda har det blivit. Blackpool har förtvivlat svårt att avgöra sina matcher. Man har visserligen inte förlorat på de 6 senaste men 5 av dem har slutat oavgjort. 1x räcker långt och får bli vårt tips i den här matchen.

Match 12. Queens PR – Derby (1)

Queens Park förlorade toppmötet senast mot Burnley. Man har ändå sett riktigt starka ut och har bara en förlust den här säsongen. Man lär inte tappa poäng igen och hemma är man fruktansvärt starka. Derby kommer få svårt att ta få med sig några poäng här. Vi spikar ettan!

Match 13. Sheffield Wednesday – Reading (x2)

Sheffield har efter fyra raka kryss halkat ner på jumboplats i tabellen och det ser verkligen inte bra ut för det gamla storlaget. Reading har smygit sig närmare toppen. Bara 1 förlust på de 9 senaste. Man kommer bli att räkna med när det drar ihop sig i vår. Tvåan känns given men vi chansgarderar med krysset. Vårt tips x2!

stryktipset vecka 44

Kommentar om stryktipset

Återigen en härlig kupong på stryktipset den här veckan. Den mest spännande matchen tror jag vi ser i match 1 mellan Fulham och Manchester United där vi inte alls är säkra på att det blir en tvåa. Det ska bli väldigt intressant att se hur den slutar. Frågan är om Kacaniklic får spela från start. Ytterst tveksamt dock efter att hans konkurrent Kasami gjort ett drömmål den här om veckan som mycket väl kan bli årets mål i Premier League. Se klipp nedan..

Den säkraste matchen har vi redan nämnt vilket är Manchester City hemma mot Norwich där det ska mycket till om det blir annat än en etta!

Vårt system med 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar är ett reducerat system för 144 kr med 12 rätts garanti. Vilket innebär att vi har minst 12 rätt om vi får 13 rätt på kupongen. Med reducerade system så får du fler garderingar till en mindre kostnad.

Har ni några kommentarer om stryktipset så kommentera gärna eller dela med er av vårt stryktipsförslag på facebook eller twitter.. Vi ses på lördag!

Kasamis drömmål mot Crystal Palace

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5GTaZEtAkH0[/youtube]